Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

«Πέφτει» ο Ηρακλής, άδεια ο Πανιώνιος!

Το... μπαμ στις αδειοδοτήσεις ήρθε τελικά για τον Ηρακλή, καθώς η επιτροπή απέρριψε την έφεση και έτσι ο «γηραιός» ουσιαστικά υποβιβάζεται! Δικαιώθηκε ο Πανιώνιος, που κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Λαζόπουλος "καίει" τον Παπανδρέου!

Με έναν βίντεο  ντοκουμέντο, ο Λαζόπουλος στο χθεσινό Αλ Τσαντίρι, πρόβαλε τμήμα της κομμένης συνέντευξης του Στρος Καν στο Γαλλικό κανάλι CANAL+.Ο Στρος Καν αναφέρει ότι είχαν συνεργαστεί με τον Παπανδρέου υπoγείως από πριν, ώστε να μην αντιδράσει ο λαός, πολλούς μήνες πριν την ένταξη μας στο ΔΝΤ,  τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2009!
Το απαγορευμένο βίντεο είναι σίγουρα ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην κυβέρνηση Παπανδρέου

Σε λίγο το τελευταίο αντίο στο Θανάση Βέγγο!! - ΑΝΤΙΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

Στις 14.00 θα αποχαιρετίσουμε το μεγάλο ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου Θανάση Βέγγο που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός σε ηλικία 84 ετών.Πριν λίγο η σορός του έφτασε στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, όπου και θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ ήδη απλός κόσμος συρρέει στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο.

Δεν αντέχετε τη μυρωδιά από το κουνουπίδι; - Μπορείτε να την αποφύγετε!

To κουνουπίδι το λατρεύετε, τη μυρωδιά του, όταν βράζει όμως όχι; Υπάρχει ένας τρόπος για να την αποφύγετε στο βράσιμό του.

Πρόκληση από συνταξιούχους βουλευτές που ζητούν αποζημιώσεις

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, της αντιπροέδρου του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντίας Καλδή, ότι 800 με 850 συνταξιούχοι βουλευτές έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας να ισχύσει και για αυτούς η ρύθμιση για τα αναδρομικά των δικαστικών, για το χρονικό διάστημα 2003-2007.

Πρωταθλητής και στο facebook ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής και στο facebook ο Ολυμπιακός! Την υψηλότερη θέση από τις ελληνικές ομάδες έχει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, στις προτιμήσεις των χρηστών του facebook, αφού βρίσκεται στην 32η θέση παγκοσμίως. Δεύτερη ελληνική ομάδα ο Παναθηναϊκός που είναι 50ος στη λίστα.

Jimmy Jump - Η… επίθεση στον Ρονάλντο

Η… επίθεση στον Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, ο Jimmy Jump έκανε την… είσοδό του στο «Καμπ Νου» λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Για όσους όμως δεν το προσέξατε, πήγε ένα… δωράκι στον Κριστιάνο Ρονάλντο.