Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μετανάστες πέταξαν πέτρες σε οδηγούς που δεν τους έδωσαν χρήματα!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΣΤΑΣΗ!!!

Συνέβη και αυτό! Οικονομικοί μετανάστες πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Kρήτης και έβριζαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων και τις πενταροδεκάρες που τους δίνουν στα φανάρια.Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, οπότε και αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι νεαροί μετανάστες πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα με κίνδυνο....

ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟ!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟ!


ΚΛΙΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!


TOP GEAR NISSAN GTR! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΡΚΣΟΝ ΣΕ HIGH DEFINITION!

.

«Να προσέχετε την πείνα μας και την οργή μας» ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Διαδηλώσεις στην Ιορδανία για την παραίτηση της Κυβέρνησης

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Αμμάν και άλλων Ιορδανικών πόλεων χθες Παρασκευή διαμαρτυρόμενοι για τις ραγδαία αυξανόμενες τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, την ανεργία και τη φτώχεια, καλώντας την κυβέρνηση να παραιτηθεί ή να διαλυθεί από το βασιλιά.Οι ειρηνικές ογκώδεις διαδηλώσεις σημειώθηκαν παρά τις εξαγγελίες μέτρων από την κυβέρνηση για την δημιουργία θέσεων εργασίας και...

Στην Κομοτηνή δασκάλα συνελήφθη με ναρκωτικά ! ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Ανάστατη είναι η σχολική κοινότητα της Κομοτηνής από την είδηση της σύλληψης μιας 30χρονης δασκάλας σε δημοτικό σχολείο της πόλης, για κατοχή ναρκωτικών.Η νεαρή δασκάλα με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα υπηρετούσε σε σχολείο της Κομοτηνής. Στην κατοχή της βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 0,7 γραμμαρίων, δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος Subotex, 36 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος Hypnostedon χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δύο τεμάχια αλουμινόχαρτο τα οποία περιείχαν υπολείμματα ηρωίνης, καθώς...

Τον αναζητεί το χαμόγελο της Δημάρχου!!

Τον αναζητεί η δήμαρχος της Βέροιας να παραδώσει τον δήμο Βεργίνας,
Αυτό δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο η Χ.Ουσουτζόγλου.........

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: O Nαυαγός!!!!

Ήταν ένας ναυαγός σ' ένα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του.
Επιβίωνε με μπανάνες, καρύδες, κάνα ψάρι κλπ... Μια μέρα καθώς καθόταν και χάζευε τον ωκεανό, παρατηρεί κάτι μπουρμπουλήθρες......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βέροια: Απίστευτη κλοπή αυτοκινήτου

Ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι, μάρκας opel, του οποίου είναι γνωστός μόνο αριθμός, όχι όμως και τα γράμματα της πινακίδας κυκλοφορίας, αναζητείται από την αστυνομία. 

Χάος στην Ηπειρο με τους μετανάστες

Τα όριά της στην υποδοχή μεταναστών δοκιμάζει η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, όπου μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι από όλες τις γωνιές της γης αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, ζώντας ένα εξαθλιωμένο παρόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

25 χρονο από τα Τρίκαλα Ημαθίας παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική!

 Η αστυνομία και ειδικότερα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων στην Αθήνα. Ως εδώ ουδέν παράξενο για να μην πω σύνηθες πλέον φαινόμενο οι συλλήψεις τρομοκρατών.
Έλα όμως που λύθηκε την επόμενη μέρα το μυστήριο που απασχολούσε εδώ και έναν χρόνο περίπου τους κατοίκους των Τρικάλων Ημαθίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mattyas ft. Kristina S. - Secret Love

Σκορδά-Λιάγκας: Κόντρα για τη γυμνή φωτογράφηση της Φαίης

Μπορεί διεθνείς σταρ να έχουν κάνει γυμνές φωτογραφήσεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης......

Απαγωγή πληρώματος από Σομαλούς πειρατές

Φόβοι για την απαγωγή του εξαμελούς πληρώματος φορτηγού πλοίου υπό σημαία Δανίας από πειρατές στον Κόλπο του Άντεν, εκφράζονται από την δανέζικη εφημερίδα Politiken.

Στη χώρα που ζούμε μέχρι και ο Απόστολος μπορεί να γίνει ο νέος Τσε!

Κύριε Αναγνωστάκη......άρχισες τη "βελούδινη" δημοσιογραφία!!

Σε είχα σε μια εκτίμηση –έστω μικρή, επειδή σε θεωρώ τον πιο έξυπνο εκεί- αλλά εκτίμηση, μέσα στη δημοσιογραφική ομάδα του Μέγκα, αυτό όμως που έκανες πριν από λιγο με τον Καστανίδη, ήταν σα να με έφτυνες στα μούτρα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λευκορώσια:Αλεπού πυροβόλησε στο πόδι τον κυνηγό της!


Το αίμα της φαίνεται να πήρε πίσω μια αλεπού η οποία κατά τη διάρκεια πάλης με τον άνθρωπο που τη χτύπησε, τον πυροβόλησε!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Μπουτάρης θέλει να φτιάξει… «γειτονιά του έρωτα»

Για τα προβλήματα που υπάρχουν από τη μη ανανέωση των αδειών λειτουργίας των οίκων ανοχής μίλησε σήμερα στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, αντιπροσωπεία ιερόδουλων, που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ