Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

25 χρονο από τα Τρίκαλα Ημαθίας παρακολουθούσε η Αντιτρομοκρατική!

 Η αστυνομία και ειδικότερα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων στην Αθήνα. Ως εδώ ουδέν παράξενο για να μην πω σύνηθες πλέον φαινόμενο οι συλλήψεις τρομοκρατών.
Έλα όμως που λύθηκε την επόμενη μέρα το μυστήριο που απασχολούσε εδώ και έναν χρόνο περίπου τους κατοίκους των Τρικάλων Ημαθίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έλα που όλοι πλέον τώρα κατάλαβαν την αιτία που το χωριό τους είχε γεμίσει με...
μυστικούς ασφαλίτες και αυτοκίνητα τα οποία όργωναντ το χωριό και παρκάριζαν έξω από σπίτια και που κανείς δεν ήξερε να ερμηνεύσει το πως και το γιατί.
Η αιτία που ταλαιπωρήθηκαν επί ένα χρόνο τόσοι αστυνομικοί, ασφαλίτες, ειδικοί στις παρακολουθήσεις κλπ ήταν ένας 25χρονος Τρικαλινός, παιδί πολύ γνωστού στην ευρύτερη περιοχή Νεοδημοκράτη, παλιού συνεταιριστή. Τι είχε κάνει ο 25χρονος; Απλά, είχε χάσει ή του είχαν κλέψει την αστυνομική ταυτότητα πέρσι και δεν πήγε να το δηλώσει το γεγονός στην αστυνομία.
Ο ξεχασιάρης ή αμελής νεαρός έβαλε σε μπελάδες τόσους αστυνομικούς οι οποίοι νομίζοντας ότι παρακολουθούν τον τρομοκράτη που νοίκιασε το σπίτι στην Αθήνα, στο Βύρωνα, είχαν κάνει κυριολεκτικά κατάληψη στο χωριό.
Οι τρομοκράτες, οι πραγματικοί, είχαν στα χέρια τους την αστυνομική ταυτότητα του 25χρονου που την είχε χάσει όταν πήγε πέρσι στην Αθήνα να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Με τα στοιχεία του 25χρονου οι τρομοκράτες νοίκιασαν το σπίτι στο Βύρωνα και αυτό το στοιχείο το ήξεραν οι της αντιτρομοκρατικής. Δόθηκε η εντολή να παρακολουθείται στενά ο νεαρός καθώς και όλοι όσοι ερχόταν σε επαφή μαζί του.
Η παρακολούθηση περιλάμβανε εκτός των άλλων και τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των προσώπων αυτών όπως και ο συνεχής έλεγχος του ΙΧ του ή του αγροτικού οχήματός του.
Αν και δεν έβρισκαν τίποτα το μεμπτό στον 25χρονο ούτε και στην παρέα του οι ασφαλίτες συνέχιζαν την παρακολούθηση και ψώνιζαν καφέδες από τα καφέ του χωριού για να περάσει το βράδυ!
Η Αντιτρομοκρατική έπιασε τους πραγματικούς τρομοκράτες, αν αυτοί οι 4 είναι όντως αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ο νεαρός Τρικαλινός κλήθηκε και πήγε στην ασφάλεια όπου ξεκαθαρίστηκε το θέμα του και αμέσως μετά πήγε να βγάλει καινούργια ταυτότητα για να πάει και την εκδρομή στη Βουλγαρία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...
xronika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου