Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν θα δώσω την Alfa Romeo στη VW!»

Ο Marchionne ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Ο μεγάλος άνδρας της Fiat S.p.A. για μια ακόμα φορά διευκρίνισε πως όσο ο ίδιος κρατά τα ηνία του ιταλικού Γκρούπο, η VW δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει τον έλεγχο της Alfa Romeo!Το σίριαλ των δηλώσεων που αφορούν στη φημολογούμενη πώληση της Alfa Romeo στη VolksWagen, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά (η τέταρτη κατά σειρά!) τη σκυτάλη πήρε....
 

ΜΙΧΑΛΟΣ : "ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ"!...

Του την έπεσε άγρια ο Μίχαλος. "Είσαι τροϊκανός" είπε στον Πρετεντέρη κατάμουτρα χθες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

1974-2011 : 37 χρόνια τζαμπατζής!!

Ο υπουργος που αποκαλει τζαμπατζη τον συνταξιουχο, τον ανεργο, τον χαμηλομισθο και τελικα οποιον δεν αντεχει πια να του πιανουνε συνεχεια το κωλο κατι τυποι σαν τον υπουργο.

Ο Κυργιάκος μένει στη Λίβερπουλ

Kάτοικος Λίβερπουλ και για την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, καθώς ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε........

Τρίτη πρωί: Η πιο αγχωτική ώρα της εδβομάδας

Το πρωί της Τρίτης είναι για έναν εργαζόμενο η πιο αγχωτική ώρα της εβδομάδας... Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πρόσφατα σε δείγμα 3.000 Βρετανών ηλικίας 18 έως 45 ετών από την εταιρεία εύρεσης προσωπικού «Michael Page».

Παπανδρέου σε Χριστόφια: " Δημήτρη δε μπορώ βάζουν βέτο οι Τούρκοι!!" - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ, ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ Ε;!!

Προ διμήνου η νορβηγική εταιρεία ερευνών για ορυκτό πλούτο, NBG ανακάλυψε τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου ανατολικά της Πάφου και σχεδόν πάνω στη διαχωριστική γραμμή της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης Ελλάδας και Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι επτά αγρότες που συνελήφθησαν χθες με τη διαδικασία του συτοφώρου στον Προμαχώνα όταν έσπασαν μπλόκο της αστυνομίας.

Ρόδος: Ψυχοπαθής βασανίζει τελετουργικά γάτες μέχρι θανάτου

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που κρύβει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ένα διανοητικά ταραγμένο άτομο, που βασανίζει με φρικτό τρόπο τις γάτες στην Ρόδο πριν τις εξοντώσει οριστικά με ιεροτελεστικές μεθόδους που θυμίζουν φτηνή παραγωγή ταινίας τρόμου!

Η απόσυρση δίνει "ανάσες" στην αγορά αυτοκινήτου

"Aνάσα" στην αγορά αυτοκινήτου από το μέτρο της απόσυρσης Ι.Χ αυτοκινήτων που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την επόμενη εβδομάδα.

Βελόπουλος VS Μπουτάρη!! - "Είσαι γραφικός αλλά και επικίνδυνος"

Ο κ Μπουτάρης πέρα από γραφικός αποδεικνύεται πλέον ως λίαν επικίνδυνος!
Αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών......

Η Greenpeace γίνεται... sexy για να σώσει τα δάση!

Ενα άκρως... αισθησιακό βίντεο δημιούργησε η Greenpeace για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της προστασίας των δασών! Απολαύστε το και θα διαπιστώσετε ότι η φύση είναι πολύ .... sexy!

Είμαστε στη θέση 30 στον κόσμο σε χρυσό!

Σε Αγγλία, ΗΠΑ και Ελβετία φυλάσσεται το ήμισυ του αποθέματος χρυσού της χώρας μας και μόλις το υπόλοιπο μισό βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους, και συγκεκριμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Νεκρό επτάχρονο αγόρι από πτώση σε πηγάδι στην Αγία Τριάδα Κρήτης

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα επτάχρονο αγόρι στην Αγία Τριάδα Ηρακλείου Κρήτης, καθώς την ώρα που έπαιζε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι έπεσε σε ανοιχτό πηγάδι.

Έναρξη διαλόγου μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας ...

Τα δύο κορεατικά κράτη ξεκίνησαν ένα προκαταρκτικό γύρο συνομιλιών σε μια προσπάθεια μείωσης της έντασης στην περιοχή,

Μια ληστεία κάθε 6 λεπτά! Σαρώνει η εγκληματικότητα

Τα στοιχεία αρκούν για να σοκάρουν, όμως δεν μιλάμε για απλά νούμερα. Αρκεί να δει κανείς ένα από αυτά.

SEX: Αχόρταγες οι νοικοκύρες

Μια νέα μελέτη, που είναι η πρώτη του είδους της που εξετάζει τη σχέση μεταξύ νοικοκυριού και σεξ, διαπίστωσε ότι οι περισσότερες ώρες για δουλειές του νοικοκυριού συνδέονται με συχνότερο σεξ για τα παντρεμένα ζευγάρια.

Επτάχρονος αγόρασε jet από το eBay!

Πώς μπορεί ένα παιδί να τρελάνει τον γονιό του; Μα αγοράζοντας ένα πολεμικό αεροσκάφος από το internet με την πιστωτική του κάρτα!

Δημοσκόπηση GPO: Πέντε μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Προβάδισμα 5,1% του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή».

Ραντεβού κατά το Μάϊο στο ΙΚΑ

Χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ πληρώνουν τη σκληρή αντιπαράθεση του υπουργείου Υγείας με τους... γιατρούς και τους φαρμακοποιούς.

Ο Γιώργος έχει... αϋπνίες

Λίγο τα ταξίδια, λίγο η κούραση, λίγο το άγχος και η αγωνία, έχουν προκαλέσει...