Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης Πλούταρχος: " Πειρατικό" (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Ανακαλύφτηκε η μυστική συνταγή της Coca Cola!

Πολλοί την πίνουν με ευχαρίστηση λίγοι όμως έχουν αναρωτηθεί  τι μπορεί να είναι  εκείνο που δίνει στην Coca Cola τη γεύση που οι περισσότεροι  έχουμε  δοκιμάσει  χιλιάδες  φορές.

Σήμερα παίζουν οι αναπληρωματικοί

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7.00 το απόγευμα από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 απεργούς πείνας έχει προβληματίσει πολύ τους υπευθύνους του mega…

Μea culpa από το Μαρινάκη

Βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει κυρίως λόγω των όσων είπε το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με γραπτή του δήλωση αναγνωρίζει τα λάθη του και καλεί τον Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση για την ανεύρεση λύσεων. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Πιο επικίνδυνο από το τσιγάρο το στοματικό σεξ

Ο ιός των κονδυλωμάτων που μεταδίδεται στη διάρκεια του στοματικού σεξ αποτελεί σύμφωνα με τους επιστήμονες την κυριότερη αιτία καρκίνου του φάρυγγα για ανθρώπους κάτω των πενήντα ετών.

Βρείτε το ενεργειακό σας αποτύπωμα!

Υπάρχει τρόπος να συμβάλετε στη μείωση της θερμοκρασίας του πλανήτη

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο! Ο πατερ φαμίλιας έχει 39 γυναίκες και 94 παιδιά

H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής. 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού. Ο κύριος Ziona Ghana είναι η κεφαλή της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο.

Απίστευτο: Εφαγαν… αρκούδα στα Γρεβενά!

Φρίκη, αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί η είδηση ότι μια αρκούδα χρησιμοποιήθηκε στα Γρεβενά ως… κυρίως πιάτο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ευυπόληπτου πολίτη της περιοχής με καλεσμένους γνωστά πρόσωπα από όλη την δυτική Μακεδονία και τα Ιωάννινα!

Οριστικό "οχι" Κωστόπουλου στη πρόταση της ΕΘΝΙΚΗΣ

Παρά τις έντονες φήμες από τα γνωστά παπαγαλάκια ότι θα τα βρουν οι δύο τράπεζες και αναμαίνεται σε λίγο απάντηση της ALPHA BANK o Κωστόπουλος με ανακοίνωση προς το προσωπικό της.

Νεκρό παιδάκι 4,5 ετών από λοίμωξη στην Τρίπολη

Στις 7.30, το πρωί, διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ένα παιδί 4,5 χρόνων, υπό κυάνωση, προερχόμενη από βαριά λοίμωξη.

Καταγγέλλουν την Πάνια για ανάρμοστη συμπεριφορά και βιαιοπραγία κατά συνεργάτιδας της - ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΡΓΟΥΔΟ;


Την ανάρμοστη συμπεριφορά της Αννίτας  Πάνια απέναντι στους απλήρωτους συνεργάτες της με αποκορύφωμα τη ρήψη ενός ποτηριού με νερό σε μια κοπέλα που αντέδρασε διεκδικώντας τα δικαιώματα της καταγγέλλει μέσω του blog www.karharias.blogspot.com, αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος του σταθμού.

Μπογιές και μολότοφ σε «Τόρο»

Τα μεθεόρτια του ντέρμπι συνεχίστηκαν και to βράδυ της Κυριακής, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη πετώντας μπογιές, μολότοφ και έσπασαν αυτοκίνητα στην πυλωτή!

Το MEGAλο σχολείο αλλά τι σχολείο! με πολλούς επιτυχόντες

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

VIDEO : Γκολτζής τερματοφύλακας!

«Η ομάδα μου χάνει, ψηλό παιδί είμαι, γιατί να μην κατέβω στο κόρνερ μπας και ισοφαρίσουμε;». Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Ντάνι Αρανθούμπια και δικαιώθηκε...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

"Πολιορκία" της ΕΡΤ από φιλάθλους του Παναθηναϊκού!!

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες “πολιορκήθηκε” αργά το βράδυ της Κυριακής από σχεδόν 2.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

O δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αλεξάνδρειας, το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Μελίκης, η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση και ο λαογραφικός όμιλος Μελίκης και περιχώρων, σας προσκαλούν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, που διοργανώνονται στη Μελίκη υπό την αιγίδα του δήμου Αλεξανδρειας, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΡΟΣΟΧΗ….όταν στέλνεις sms

Όσοι έχετε στείλει με sms μια φράση αντίστοιχη της «Άναψέ μου το θερμοσίφωνα, να κάνω ένα κρανίο όταν έρθω σπίτι» ξέρετε πως το Τ9 δεν είναι τέλειο στις προτάσεις του, και όταν συμβεί αυτό, συνήθως το μήνυμα απλά καταλήγει να μην έχει νόημα.

Πρόεδρε μας ξεφτίλισες!!

Πρόεδρε μας ξεφτίλισες γιατί είσαι αλαζόνας και δεν θέλεις να χάνεις ποτέ!, γιατί βρίζεις αθλητές, γιατί δεν προστατεύεις το σύλλογο από τους αλήτες, γιατί νομίζεις πως με μια απλή δήλωση "καθάρισες", γιατί δεν μπορώ να κάνω "καζούρα" στο φίλο Παναθηναϊκό για την ήττα του, γιατί μου δίνουν ειρωνικά συγχαρητήρια" για το τίτλο που αξίζει να κατακτήσω!, γιατί με τη στάση σου ηρωοποιείς στα μάτια όλων των φιλάθλων τους παίκτες του Παναθηναϊκού!
Είσαι πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα και είναι κρίμα να την υποβιβάζεις σε αυτό το επίπεδο και να ακυρώνεις τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών!
Μάζεψε τους τραμπούκους που δρουν γύρω σου! και θα είμαστε όλοι μαζί σου! ως τότε ζήσε με το "ζήτω" των υποτακτικών και το χλευασμό όλων των σωστά σκεπτόμενων φιλάθλων!

Ο Γ. Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από τον Δεκέμβριο του 2009! - ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ; ΔΕ ΤΟ ΛΕΓΕΣ; "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ....."!!!

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προβαίνει η «Καθημερινή της Κυριακής» σχετικά με τις προθέσεις του κ. Παπανδρέου για το μέλλον της Ελληνικής οικονομίας από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου.

Τον "χειρούργο" Καλόπουλο έχει χρέος να τον καταδικάσει ο Μαρινάκης

Ένας διαιτητής κατάφερε να προκαλέσει το ισχυρότερο σοκ των τελευταίων χρόνων  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις μοναδικές χειρουργικές του ικανότητες και με βοηθούς… αναισθησιολόγους τους δυο επόπτες- οι οποίοι δεν κατάφεραν τελικά να μας κοιμίσουν-  επιχείρησε τον ευνουχισμό του πρωταθλήματος. 

Φοιτητικό επίδομα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται


Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων των φοιτητών στις κατά τόπους Εφορίες για την καταβολή του φοιτητικού επιδόματος. Πρόκειται για το ποσό των 1.000 ευρώ που καταβάλλεται εφάπαξ στους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις και καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι 31 Μαρτίου 2011.
 Ποιοι το δικαιούνται........