Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΑΝΤΑΦΙ: 'ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΒΙΕΤΝΑΜ'

Από ξηράς και αέρος βομβαρδίζουν τα κυβερνητικά και μισθοφορικά -όπως καταγγέλλουν οι αντικαθεστωτικοί- στρατεύματα του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, προκειμένου να ανακτήσουν τα εδάφη που έχουν καταλάβει οι εξεγερμένοι, στα ανατολικά της χώρας...

«Κρυφό σχολειό» στη Δάφνη

Δεν πλήρωσαν το ρεύμα και άφησαν τα παιδάκια του σχολείου χωρίς θέρμανση να τουρτουρίζουν από το κρύο.

VIDEO: O Χορός του Παππού!! -ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Αυτό είναι το νέο κουπέ της Toyota

Πρόκειται για το μοντέλο που εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Toyota εξελίσσει από κοινού με τη Subaru. Άλλοι μιλάνε για τη νέα Celica, ενώ άλλοι φτάνουν τόσο μακριά ώστε να πιστεύουν ότι είναι η νέα Supra. Ένα είναι το σίγουρο, ότι θα το δούμε το 2012 με κινητήρα boxer και πίσω κίνηση!

«Να κάνουμε μπ…έλο την Τούμπα» - ΕΠΙΚIΝΔYΝΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!!!!!!!

Ξέσπασε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στις δύο αποβολές των Ίβιτς και Λίνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό ειναι το ελληνικό ποδόσφαιρο...»

Στους 6.000 ανέρχονται οι νεκροί στην Λιβύη

Σε 6.000 ανέρχονται οι νεκροί της καταστολής της εξέγερσης στη Λιβύη κατά του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, εκ των οποίων οι 3.000 βρίσκονται μόνον στην Τρίπολη, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Λιβυκής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Άλι Ζεϊντάν.

Δίωξη κατά του Γκαλιάνο από τις αρχές του Παρισιού

Μετά την απόλυσή του από τον οίκο Dior, ο γνωστός βρετανός σχεδιαστής Τζον Γκαλιάνο θα αντιμετωπίσει και της γαλλική δικαιοσύνη, καθώς θα διωχθεί από την εισαγγελία του Παρισιού για φυλετική προσβολή για αντισημιτικά σχόλια που είχε διατυπώσει.

Ο Λούκας Γιώρκας στη φετινή Εurovision

Ο νεαρός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μαζί με το ράπερ Stereo Mike, με το τραγούδι " watch me dance " θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φετινό μουσικό διαγωνισμό της Εurovision, που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Παραλήρημα Σεραφείμ κατά Καστανίδη και ομοφυλόφιλων

Η προσπάθεια του υπουργείου Δικαιοσύνης να καταπολεμήσει φαινόμενα ρατσισμού που σχετίζονται και με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των πολιτών, οδήγησε σε «έκρηξη» τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που στέλνει τον υπουργό στην... Κόλαση!

Καταπληκτική Διαφήμιση!!



Εταιρία που βρίσκει δουλειά μέσω internet, σκέφτηκε ένα ευφάνταστο τρόπο να προωθήσει το site της.. Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να συνεχίσεις να κάνεις την λάθος δουλεια!! Δείτε τις φωτογραφίες!!

 

Πιο καθαρές οι δημόσιες τουαλέτες από τα καρότσια του σούπερ- μάρκετ

Τι είναι χειρότερο από το να ακουμπήσετε μια δημόσια τουαλέτα; Να πάτε για ψώνια κρατώντας το χερούλι του καροτσιού για τις αγορές σας!