Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Πρόεδρε, η νίκη αφιερωμένη!»

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού συνεχίζουν να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι τονίζουν πως η νίκη απέναντι στο Τριφύλλι θα είναι αφιερωμένη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Μία μέρα μόλις, μένει για να σφυρίξει ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος την έναρξη του ντέρμπι των «Αιωνίων» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague και στο Λιμάνι, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει «Πράσινων» σε χαμηλούς τόνους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει από τους παίκτες του να είναι προσηλωμένοι στο σαββατιάτικο ντέρμπι και προσπαθεί συνεχώς να αποφορτίσει το κλίμα πριν από την «Μητέρα« όλων των Μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» τονίζουν πως θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, ένας εξ αυτών είναι και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Θέλουμε να έρθει στου Ρέντη, να μας μιλήσει, να μας... φτιάξει ψυχολογικά και να του αφιερώσουμε τη νίκη. Εμείς θα παίξουμε για τον κόσμο, για τους εαυτούς μας αλλά και για τον Πρόεδρο μας. Θέλουμε να τον κάνουμε περήφανο επειδή στέκεται πάντα δίπλα μας και είναι ο άνθρωπος που έφερε τους περισσότερους από μας στην ομάδα! Θα κερδισουμε και θα τον κάνουμε ευτυχισμένο», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το Σάββατο για να τεθούν αντιμέτωποι με τον «Αιώνιο» αντίπαλο τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου