Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ρεκόρ το Battlefield Heroes

Το Battlefield Heroes, το επιτυχημένο arcade cartoon shooter, ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο και ζητά από όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το παιχνίδι έφτασε τους 7 εκατομμύρια παίκτες και για να ευχαριστήσει εκείνους που το προτιμούν προσφέρει μια σειρά από καλούδια τις επόμενες έξι ημέρες, από σήμερα ως τις 15 Μαρτίου.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι παίκτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν ένα πακέτο με 77 bandages, 77 Battlefunds και 77 wrenches μόνο και μόνο με τη σύνδεσή τους σε αυτό. Επιπλέον, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με 777 Battlefunds θα μπορέσουν να αγοράσουν experience boosts για μια περίοδο επτά ημερών, ένα VP boost για μια περίοδο επτά ημερών, ένα stamina boost για τον Sarge που θα διαρκεί επτά ημέρες, καθώς και 777 tonics.

Θυμίζουμε ότι το Battlefield Heroes είναι ένα δωρεάν third-person shooter που στηρίζεται στο gameplay της σειράς Battlefield. Διαθέτει cartoon γραφικά και ένα βαθμό δυσκολίας που συγχωρεί τους αρχάριους παίκτες. Είναι το παιχνίδι που σηματοδότησε την προσπάθεια της EA να συμμετέχει στον χώρο των δωρεάν web games που αποκτούν έσοδα από τα micro-transactions.

pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου