Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Με πίστη στο θαύμα ο Άρης

Με πίστη σε ένα ακόμα μικρό θαύμα και έχοντας τη συμπαράσταση 5.000 οπαδών του, ο Άρης ανετιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22.05, ΑΝΤ1) στο επιβλητικό City of Manchester τη Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς του 0-0 του Χαριλάου.

Από αγωνιστικής πλευράς, η ατυχία χτύπησε τρεις παίκτες του Αρη στο τέλος της τελετυταίας εν Ελλάδι προπόνησης. Πιο συγκεκριμένα ο Νέρι Καστίγιο και ο Ντειβίντας Τσεζνάουσκις αποχώρησαν τραυματίες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα.
Ο Καστίγιο υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα στην Λάρισα. Ο Λιθουανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής. Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.

Με αυτά τα δεδομένα στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα οι : Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.
Πρωτο Θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου