Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO:Πέταξαν ρολό χαρτί υγείας επί σκηνής στην…Άννα Βίσση!


Η Άννα Βίσση έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές πως δεν «μασάει» ότι κι αν της συμβεί και έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει με χιούμορ καταστάσεις και πρόσωπα.
Πώς αντιμετώπισε όμως έναν θαμώνα του Αθηνών Αρένα που της πέταξε ένα ρολό χαρτί υγείας παραμονή Χριστουγέννων;;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Εκεί που τραγουδούσε αμέριμνη η καλλιτέχνιδα προσγειώνεται το ρολό στο κεφάλι της. Ποιος είδε την Άννα και δεν την φοβήθηκε; «Ποιος μαλ*κας το πέταξε αυτό;», ρώτησε χωρίς ίχνος χιούμορ. «Δημοκρατία δεν έχουμε; Αν έχει θάρρος να έρθει να το πει», πρόσθεσε όλο τσαμπουκά.

 Τότε ο «δράστης», που είχε πεθάνει στα γέλια, σηκώνεται, ανεβαίνει στην σκηνή και της λέει κάτι στο αυτί. «Εσύ το έκανες;», τον ρωτάει και συμπληρώνει μόνη της «Πες στο κοινό πόσο μαλ*κας είσαι»!

«Είμαι, είμαι», έλεγε αυτός χωρίς να σταματήσει να γελάει και κατέβηκε από την σκηνή.

Η Άννα όμως ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό… «Ένα χειροκρότημα για τον μαλ*κα», είπε και το κοινό αμήχανο άρχισε να χειροκροτάει. «Δεν ξέρω για σας, πάντως εγώ διασκεδάζω που είμαι εδώ πάνω. Εσείς δεν διασκεδάζετε;», συνέχισε.

Το κοινό είχε πραγματικά παγώσει από την συμπεριφορά της τραγουδίστριας,  αφού όλοι περίμεναν την cool Άννα να αντιδράσει με περισσότερο χιούμορ. Μα κι αυτός ο θαμώνας το παράκανε! Δεν βρίσκεις πάνω στα τραπέζια των μπουζουκιών χαρτί υγείας σαν είδος πρώτης ανάγκης!! Άρα συμπεραίνουμε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο!!


STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου