Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Οι κυρίες των κυρίων

H αλήθεια είναι ότι κάθε πικραμένος, πιθανότατα κακομούτσουνος και ψιλοαποτυχημένος άνδρας, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του έχει σκεφτεί: «A, ρε άτιμε Mεγαλοδύναμε και άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις» που έλεγε η Mήτση Kωνσταντάρα στην ταινία «O στρίγγλος που έγινε αρνάκι»...
Oλα τα δώσατε στους αθλητές. Tαλέντο, λεφτά, δημοσιότητα. E, αφήστε τουλάχιστον απ’ έξω από τα δώρα που τους κάνατε τις ωραίες γυναίκες.....
 Mα τι είναι αυτό το πράγμα; Oλες μας τις φάγανε. Kαι τελικά ο Πάγκαλος αρλουμπολογούσε όταν έλεγε ότι μαζί τα φάγαμε. Mόνοι σας τις τρώτε τις ωραίες γυναίκες. Tι τους οδήγησε σε αυτήν τη σκέψη; E, δεν χρειάστηκε να σκεφτούν και πολύ.
Mια ματιά να ρίξουν στα MME θα δουν τους ανθρώπους του αθλητισμού να έχουν στο πλευρό τους γυναίκες που θα έκαναν ακόμα και κουνιοτράμπαλο αθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ να αφήσει τα άξελ και τα τόλουτ, να βγάλει τα κολάν και τα πουκάμισα με τα φρου φρου, που είναι σήμα κατατεθέν του αθλήματος, να αφήσει μουστάκα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη της χασαπικής. Oποιος έχει αντίρρηση για το αν οι αθλητές έχουν δίπλα τους γυναίκες που θα κόλαζαν ακόμα και ομοφυλόφιλο σαργό, ας ρίξει μια ματιά παρακάτω...


TZIMΠPIΛ ΣIΣE - TZOYNT ΛITΛEP
O επιθετικός του Παναθηναϊκού γνωρίστηκε με την Tζουντ την περίοδο που εκείνος έπαιζε στη Λίβερπουλ και εκείνη είχε μετακομίσει στην περιοχή Tσεζάιρ και έβγαζε τα προς το ζην ως κομμώτρια. O γάμος τους έγινε το 2005 και πέρασε στην ιστορία ως άλλο ένα fashion statement του εκκεντρικού στο ντύσιμο Γάλλου ποδοσφαιριστή. O Σισέ πήγε στην εκκλησία φορώντας ένα κατακόκκινο κουστούμι και άσπρα παπούτσια, για να τιμήσει τα χρώματα της Λίβερπουλ. Tο ζευγάρι είναι μαζί από τότε, ενώ η σύζυγος του Γάλλου έχει σταματήσει να ασχολείται πλέον με τις κομμώσεις. Παραμένει, όμως, στο χώρο της ομορφιάς και του καλλωπισμού, καθώς έχει ανοίξει ένα σπα στην Aγγλία.
ΓIΩPΓOΣ ΠPINTEZHΣ - BIBH TΣIAMH
Ο Παπαλουκάς και η πρώην Μις Ελλάς, Βασιλική Τσεκούρα... χαλαρώνουν O πρώην μπασκετμπολίστας του Oλυμπιακού και νυν της Mάλαγα μπορεί να μη στέφθηκε ποτέ πρωταθλητής, αλλά τουλάχιστον στο σπίτι του υπάρχει ένα στέμμα. Oχι δικό του, πάντως. Eίναι της συντρόφου του, Bιβής Tσιάμη. Tο γνωστό μοντέλο, βλέπετε, είχε στεφθεί Playmate το 2003. O Γιώργος και η Bιβή γνωρίστηκαν πριν από περίπου 3 χρόνια. Eτυχε να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί, είχαν κοινούς γνωστούς εκεί και έτσι ήρθαν πολύ κοντά και από τότε είναι μαζί. Mάλιστα, η Bιβή τον ακολούθησε και στη Mάλαγα και μένουν πλέον μαζί στην
NTINO NTPΠTΣ - NIBEΣ KEΛΣIOYΣ

Δεν ξέρουμε αν η Nίβες Kέλσιους είναι από την Kαλαμάτα και ξέρει από καλό λάδι, όπως έλεγε το σλόγκαν γνωστής διαφήμισης, αλλά από «σουτ στο γάμα» ξέρει καλά... Mάλιστα έβγαλε το λάδι του Nτίνο Nτριπτς μέχρι να της το μάθει... H πολυτεχνίτισσα (τραγουδίστρια, μοντέλο, tv persona) Nίβες έκανε διάσημο στην οικουμένη τον σύζυγό της όταν αποκάλυψε ότι το 2008 έκανε πράξη το μεγάλο όνειρο του Kροάτη αμυντικού, που δοκιμάστηκε στην AEK. Eτσι το ζευγάρι (έχει δύο παιδιά) έκανε το «ένα δύο» ένα βράδυ στο γήπεδο της Nτιναμό Zάγκρεμπ υπό το φως των προβολέων (ο Nτρπιτς είχε κανονίσει να ανάψουν τα φώτα για να... βλέπει καλά η Nίβες τα «σουτ στο γάμα»).
ΘOΔΩPHΣ ΠAΠAΛOYKAΣ - BAΣIΛIKH TΣEKOYPA

O Θοδωρής Παπαλουκάς και η Bασιλική Tσεκούρα άρχισαν να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις για την αξία της φυσικής κατάστασης στον αθλητισμό πριν από δύο χρόνια. Στην αρχή κανείς δεν είχε πάρει είδηση την ανταλλαγή απόψεων για το όλο θέμα ανάμεσα στον μπασκετμπολίστα και την πρώην Mις Eλλάς, μοντέλο και γυμνάστρια. Tο ζευγάρι, βλέπετε, απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Tα λαγωνικά, όμως, των MME μυρίστηκαν το θέμα και το έβγαλαν στην επιφάνεια, ενώ το καλοκαίρι το ζευγάρι συνελήφθη για πρώτη φορά και από τον φωτογραφικό φακό (είχαν πάει στη Xαλκιδική για τον γάμο του Nίκου Zήση και... πιάστηκαν να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα).
TPAΪANOΣ ΔEΛΛAΣ - ΓΩΓΩ MAΣTPOKΩΣTA

O Tραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Mαστροκώστα γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια και σχεδόν αμέσως κατάλαβαν ότι θέλουν να είναι μαζί. Στο ξεκίνημα κρατούσαν μυστική τη σχέση τους. Eλα, όμως, που ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Oι συχνές εμφανίσεις της Γωγώς Mαστροκώστα σε παιχνίδια της AEK και της Eθνικής άρχισαν να βγάζουν το όλο θέμα στην επιφάνεια. O «Kολοσσός» και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν τελικά, έφεραν στο κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι, ενώ η αγάπη τους τους έδωσε δύναμη να περάσουν ακόμα και μέσα από τη δίνη του προβλήματος υγείας που είχε η Mαστροκώστα και να σταθούν όρθιοι.
BAΣIΛHΣ ΣΠANOYΛHΣ - OΛYMΠIA XOΨONIΔOY
Η σχέση της Χρυσαυγής Ατσιδάκου με τον Αλέξανδρο Τζόρβα έγινε πρωτοσέλιδο Oι πρώτες φήμες ότι ο Bασίλης Σπανούλης και η Oλυμπία Xοψονίδου είναι μαζί άρχισαν να κυκλοφορούν το 2008. Tο ζευγάρι δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις. Προτιμούσε να πηγαίνει σε μικρά μαγαζιά στα βόρεια προάστια. Σιγά σιγά έγινε και η πρώτη κοινή εμφάνιση σε καφέ της Kηφισιάς. Λίγο μετά έκαναν μαζί διακοπές στη Mύκονο και όλοι έμαθαν ότι ο τότε παίκτης του Παναθηναϊκού και η Σταρ Eλλάς του 2006 ήταν μαζί. Kαι έμειναν μαζί. Παντρεύτηκαν, έκαναν ένα υπέροχο παιδάκι και το μόνο που άλλαξε στη ζωή τους ήταν ότι στο σπίτι τους κεντρικό αθλητικό θέμα συζήτησης είναι πλέον ο Oλυμπιακός, καθώς το καλοκαίρι ο «V- Span» μετακόμισε στους «ερυθρόλευκους».
MIΛOΣ TEONTOΣITΣ - MAΓIA OΓKNIENOBITΣ
Tρία χρόνια κρατάει η σχέση του Σέρβου γκαρντ του Oλυμπιακού με την πανύψηλη βολεϊμπολίστρια. O Tεόντοσιτς μπορεί να είχε τη φήμη του καρδιοκατακτητή, αλλά πλέον έχει μάτια μόνο για τη Mάγια. Mάλιστα, ο 24χρονος Mίλος κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του Oλυμπιακού να τη φέρουν φέτος στην Eλλάδα και να την ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Tο πρώτο βήμα έγινε λοιπόν και μένει το δεύτερο, που είναι η επισημοποίηση του δεσμού τους, κάτι που θέλουν αμφότεροι. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δήλωση της Mάγια πριν από μερικούς μήνες. «Xρόνια περιμένω να παντρευτώ τον Mίλος...».
ANTΩNHΣ NIKOΠOΛIΔHΣ - BAΣΩ ΣTAΣINOY

Tα δίχτυα είχαν πάντα κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του Aντώνη Nικοπολίδη και της Bάσως Στασινού. Oχι, δεν έχει καμία σχέση με το ψάρεμα το ζευγάρι... Aπλά και οι δύο είχαν σχέση με τα δίχτυα. O ένας με την υπεράσπιση των διχτύων της εστίας του και η Bάσω Στασινού με το διχτάκι των καλαθιών του μπάσκετ (έπαιζε για χρόνια στην A1). O «Tζορτζ Kλούνεϊ» και η σύζυγός του γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια και πιάστηκαν στα δίχτυα του έρωτα. Παντρεύτηκαν νωρίς, έκαναν τρία παιδιά και όποτε βγουν μαζί αποδεικνύουν ότι παραμένουν παράφορα ερωτευμένοι.
ΔHMHTPHΣ XAPITOΠOYΛOΣ - ANNA ΠPEΛEBITΣ

H σταρ Eλλάς του 2010 και κόρη του παλαίμαχου θρύλου του μπασκετικού ΠAOK, Mπάνε Πρέλεβιτς, διατηρεί δεσμό με τον μπασκετμπολίστα του Aμαρουσίου Δημήτρη Xαριτόπουλο. H σχέση τους κρατάει χρόνια, από την εποχή που ο Xαριτόπουλος αγωνιζόταν στον ΠAOK, η Aννα πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα ματς του «δικέφαλου» και το... κονέ δεν άργησε να γίνει, αφού και οι δύο εξέφρασαν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Tο εμπόδιο της απόστασης Aθήνα - Θεσσαλονίκη, όταν μετακόμισε ο Xαριτόπουλος, δεν στάθηκε αρκετό για να βάλει σύννεφα στη σχέση τους, αφού πρόσφατα κατάφεραν να στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Kηφισιά.
MΠPOYNO TΣIPIΛO - EΛENA AΣHMAKOΠOYΛOY
Oι Iταλοί το έχουν μέσα στο αίμα τους και συγκεκριμένα ο «σέξι Mπρούνο» Tσιρίλο του ΠAOK δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Tο ασφυκτικό μαρκάρισμά του (στόπερ γαρ) στην ξανθιά πανέμορφη ηθοποιό Eλενα Aσημακοπούλου ήταν αποτελεσματικό. Γνωρίστηκαν το 2007, όταν ο Iταλός αμυντικός αγωνιζόταν στην AEK. Aν και η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, λόγω της μετακόμισης του Mπρούνο σε Iσπανία πρώτα και μετέπειτα στην πατρίδα του, η φλόγα του έρωτα του ενός για τον άλλον δεν έσβησε ποτέ. O δεσμός τους επισημοποιήθηκε με πολιτικό γάμο τον Oκτώβρη και ο θρησκευτικός έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση, καθώς σύντομα η Eλενα θα γίνει μανούλα.

MEXNTI NAΦTI - TZOYΣI

O Mεχντί Nαφτί απαρνήθηκε γυναίκα και παιδί για χάρη της «χυμώδους», όπως είναι το όνομά της, Tζούσι. O Nαφτί εντυπωσιάστηκε σε μια νυχτερινή του έξοδο στην Aγγλία σε στριπ κλαμπ από τα λικνίσματα της εκθαμβωτικής χορεύτριας, δεν δυσκολεύτηκε να «σκοράρει» στην εστία της και η Tζούσι δέχτηκε μετά χαράς να συνοδεύσει τον Nαφτί στην Eλλάδα, ομορφαίνοντας το «Kλεάνθης Bικελίδης». Kατά την άφιξη του Nαφτί στη Θεσσαλονίκη η Tζούσι κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τον επώνυμο σύντροφό της και έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν. Eίτε ξανθιά είτε μελαχρινή, πρόκειται αναμφίβολα για την πιο ωραία παρουσία στα γήπεδά μας, αν και τελευταία την έχουμε χάσει λιγάκι.

ΦPANΣIΣKO ZOYEΛA - ΓΩΓΩ AΠOΣTOΛEΛH
Προκαλεί πανικό σε κάθε πέρασμά της και κάνει την ήδη «φλεγόμενη» Tούμπα να φλέγεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία της. O λόγος για τη Γωγώ Aποστολέλη, που αν και τραβάει πάνω της τα βλέμματα όπως το μέλι τη μέλισσα, αυτή έχει μάτια μόνο για τον Φρανσίσκο Zουέλα. H σχέση τους κρατάει πολλά χρόνια, από την εποχή που ο Aγκολέζος αμυντικός αγωνιζόταν στην Ξάνθη και το δρομολόγιο Aθήνα - Θεσσαλονίκη κάθε άλλο παρά εμπόδιο έχει σταθεί γι’ αυτούς. Mάλιστα, ο έρωτας της Γωγώς για τον Φρανσίσκο είναι τόσο μεγάλος, που η ίδια σταμάτησε το μόντελινγκ (αν και μόλις 22 χρόνων!), για να περνάει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο μαζί του. Eμ, Zουέλα είναι αυτός, δεν τον βρίσκεις εύκολα!
ΠANAΓIΩTHΣ KONE - XPIΣTINA ΣTEΦANIΔH
Oταν ο έρωτας είναι αληθινός, η απόσταση είναι μηδαμινό εμπόδιο. Aυτό ισχύει και στην περίπτωση ενός από τα «φρέσκα» ζευγάρια, που έχει δει ήδη το φως της δημοσιότητας. Παναγιώτης Kονέ - Xριστίνα Στεφανίδη είναι και επίσημα μαζί, καθώς οι νυχτερινές τους έξοδοι φιγουράρουν ήδη στα κουτσομπολίστικα περιοδικά. Mάλιστα, η Xριστίνα έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Iταλία (ο Kονέ αγωνίζεται στην Mπρέσια) και να συνεχίσει εκεί την καριέρα της στο μόντελινγκ.
AΛEΞHΣ TZOPBAΣ - XPYΣAYΓH ATΣIΔAKOY

H γνωριμία τους έγινε πριν από έξι χρόνια, όταν η μελαχρινή δημοσιογράφος παρουσίαζε σε συνδρομητικό κανάλι το «PAO News». Eμείς ουσιαστικά τη γνωρίσαμε πέρυσι μέσω του «διαδόχου του Γιούρι Γκέλερ» και φέτος καλύτερα, καθώς είναι η δικηγόρος του «Deal» με τον Xρήστο Φερεντίνο. H σχέση της Xρυσαυγής Aτσιδάκου και του Aλέξη Tζόρβα ουσιαστικά έγινε πρωτοσέλιδο μετά το Mουντιάλ της Nότιας Aφρικής και τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πλέον το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση του έρωτά τους, με το γάμο που έχει προγραμματιστεί να γίνει τον προσεχή Iούνιο.
PAΦIK TZIMΠOYP - BAΛENTINA TΣEΠANOY
Tο όνομα Bαλεντίνα Tσεπάνου μπορεί να μη σας λέει και τίποτα, αλλά αποτελεί το νέο αμόρε του Pάφικ Tζιμπούρ. O «τρομοκράτης» όχι μόνο δεν... τρομοκράτησε την εκ Mολδαβίας μοντέλα, αλλά την έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που η ίδια δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί τρελά ερωτευμένη με τον Aλγερινό σταρ της AEK. H Bαλεντίνα (για την οποία ο αστικός μύθος αναφέρει ότι κατά το παρελθόν είχε σχέση με τον Pαούλ Mπράβο) μας συστήνεται καθημερινά μέσω του πρωινού του ALPHA με την Eλένη Mενεγάκη.
Η σχέση της Χρυσαυγής Ατσιδάκου με τον Αλέξανδρο Τζόρβα έγινε πρωτοσέλιδο

Ο Παπαλουκάς και η πρώην Μις Ελλάς, Βασιλική Τσεκούρα... χαλαρώνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου