Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αποσύρεται ο «κουρασμένος»;


Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Τελικά, αποσύρεται ή όχι ο Κώστας Καραμανλής από την… «ενεργό» δράση;

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, διέρρευσε, πως ο… τέως είναι ένα βήμα πριν να αποχαιρετίσει την Βουλή. Μάλιστα, συγκεκριμένο παραπολιτικό blog υποστηρίζει πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Καραμανλή-Σαμαρά επί του θέματος.
Την ίδια ώρα, έπεσε τρελό σύρμα και αντί να τοποθετηθεί επίσημα η Ρηγίλλης, διέψευσε το ρεπορτάζ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων! Το ίδιο ιστολόγιο υποστηρίζει πως πίσω από αυτή τη διάψευση κρύβεται ο πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος.
"Κατηγορηματικά διαψεύδουν συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή το περιεχόμενο ανάρτησης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σύμφωνα με την οποία ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος βουλευτής κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Όλα αυτά είναι παραμύθια και δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση", σχολίαζαν οι συνεργάτες του κ. Καραμανλή", αναφέρει χαρακτηριστικά το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ωστόσο, στην πλατεία Μαβίλης εκτιμούν πως πίσω από την διαρροή, βρίσκονται συγκεκριμένοι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ο τελευταίος, έχουν στοχοποιήσει τον Κ. Καραμανλή.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το ζητούμενο είναι αν θα καταφέρουν να το πετύχουν…
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου