Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"Θέλω να πιω το νερό που κάνεις μπάνιο!" - "ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ." Αινσταιν

Eίπαμε να ερωτευθεί. Είπαμε να το εκδηλώσει κιόλας. Αλλά όχι κι έτσι αγάπη μου…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κevin Durant που είναι τρελά ερωτευμένος με τη Scarlett Johansson και το έχει πει ουκ ολίγες φορές και μάλιστα δημόσια, έγραψε στο twitter του… τι νομίζετε; Ότι θέλει να πιει το νερό που κάνει μπάνιο η Scarlett! Όσοι σχολίασαν την επιθυμία του αθλητή στην σελίδα του ανέφεραν ότι ο τρόπος δεν ήταν και ο πιο… ρομαντικός τρόπο για να εκφράσει το θαυμασμό του. Για την ακρίβεια, μέχρι και… σιχαμερό θα τον χαρακτήριζε κανείς… Δηλαδή… μπλιαχ και αηδία!
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ και MVP του πρόσφατου Mundobasket δηλώνει «θαμπωμένος» από την ξανθιά σταρ του Hollywood, την οποία δεν έχει γνωρίσει ποτέ, ωστόσο όχι μόνο θέλει να την δει από κοντά, αλλά θέλει να πιει το νερό από το μπάνιο της! «Σκάρλετ Γιόχανσον, θα πιω το νερό από το μπάνιο σου» (Scarlett johanneson I will drink ur bath water), έγραψε.
Είδε ότι εκείνη χώρισε μετά από έναν χρόνο… αρραβώνα με τον Καναδό ηθοποιό Ryan Reynolds, σου λέει, έχω ελεύθερο πλέον το πεδίο. Βέβαια, η Scarlett, αν και είναι δύο χρόνια πλέον χωρισμένη, δεν έχει αντιδράσει στα καλέσματα του μπασκετμπολίστα. Βράχος! Ετσι, αυτή τη φορά εξέφρασε... διαφορετικά τον έρωτά του.
Θα το πιει μαζί με τις σαπουνάδες ή… σκέτο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου