Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Μετά τη Βανδή και η Βίσση στο Νοσοκομείο! -

Τι κοινό έχουν η Δέσποινα Βανδή και η Αννα Βίσση; Το 2011 δεν μπήκε καλά γα τις δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Βέβαια για τη Δέσποινα τα πράγματα είναι χειρότερα αφού παραμονή Πρωτοχρονιάς αισθάνθηκε αφόρητους πόνους και εισήχθη στο νσοκοκομείο.

Πρόβλημα με την υγεία της όμως αντιμετώπισε και η Αννα Βίσση η οποία αποχαιρέτισε την τελευταία μέρα του χρόνου με 40 πυρετό.

Σύμφωνα με το Star η κορυφαία τραγουδίστρια επισκέφτηκε το νοσοκομείο και ο γιατρός της διέγνωσε ίωση. Πάντως η Αννα δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και παρά τις συμβουλές του γιατρού της να μην τραγουδήσει για να αναρρώσει από την ίωση εκείνη εμφανίστηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει με τον Σάκη Ρουβά και εκτέλεσε κανονικά το πρόγραμμά της.

Μάλιστα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν θα μπορούσε να απογοητεύσει το κοινό της αλλά και έναν πολύ διάσημο φίλο της που είχε πάει αποκλειστικά για να την ακούσει.

Ο λόγος για τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας την Πρωτοχρονιά και πήγε να απολαύσει την καλή του φίλη. Η Αννα του αφιέρωσε και ένα τραγούδι παρόλο που δεν γνώριζε τα λόγια. Πάντως όπως έδειξε το ευχαριστήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρια τραγουδίστρια άνοιξε το πρόγραμμα με ένα μοβ φόρεμα που είχε σχεδιάσει ο Gaultier αποκλειστικά για εκείνη!
πρωτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου