Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Mήτρογλου: " Ήταν ατύχημα"

Ο 22χρονος επιθετικός τόνισε πως ο πανηγυρισμός του κόντρα στον Παναθηναϊκό βγήκε «κατά λάθος», ενώ επισήμανε πως «τα… πιστόλια είναι αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό»…


Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Σίτο Ριέρα, ο οποίος «τρέχει πολύ και με βοηθά αρκετά», στον Σβέρκος, που «είναι ποιοτικός παίκτης και περιμένουμε να βοηθήσει κι εκείνος», αλλά και στον Μπερνάρ Κουμορτζί, ο οποίος «αποτελεί μία σημαντική μονάδα για τον Πανιώνιο».

Συγκεκριμένα, τα λόγια του Κώστα Μήτρογλου στο exedrasports.gr

Για το κλίμα που επικρατεί στον Πανιώνιο: «Τα πράγματα στην ομάδα πάνε μια χαρά και η αλήθεια είναι πως η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο σε όλους τους αγώνες που δίνουμε και σε αυτό βοηθά ολόκληρη η ομάδα».

Για την καλή… παράδοση που έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό, μετά τα δύο περσινά του τέρματα στο ντέρμπι «αιωνίων» και το χθεσινό (23/1): «Δεν έχω στο μυαλό μου ποιος είναι ο αντίπαλος. Σε κάθε αγωνιστική προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το… ατύχημά του κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού απέναντι στους Πράσινους: «Εκείνη τη στιγμή ήθελα να βγάλω μόνο την μπλούζα. Τα υπόλοιπα έγιναν κατά λάθος».

Αν είχε σχεδιάσει τον τρόπο του πανηγυρισμού: «Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Αυθόρμητα μου βγήκε… Τα πιστόλια πάντως, είναι αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό»!

Για τον Σίτο Ριέρα, τον Κουμορτζί και τον Σβέρκος: «Ο Σίτο τρέχει πάρα πολύ εντός γηπέδου και με βοηθά κατά πολύ στις επιθέσεις. Ο Μπερνάρ είναι μία σημαντική μονάδα για τον χώρο του κέντρου και ο Σβέρκος, λόγω ποιότητας, θα συμβάλλει αρκετά στη βελτίωση του επιθετικού τομέα»

exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου