Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ!! Του έλειψε και τον έβγαλε από το τάφο!


Τελικά το ερωτικό πάθος δεν κάνει διακρίσεις ούτε στα φύλα ούτε στις σχέσεις.. Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν ξέρεις ποτέ που θα σε οδηγήσει.. Εκεί καταλήξαμε όταν έφτασε στα αυτιά μας μια απίστευτη υπόθεση ερωτικού πάθους ομοφυλόφιλων, με πρωταγωνιστές έναν μεσήλικα από την Αμαλιάδα και έναν Αφγανό μετανάστη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η τοπική εφημερίδα ''Ρεπόρτερ''. Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου 10 μέρες, ένας μεσήλικας από την περιοχή της Αμαλιάδας τηλεφώνησε σε αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντας τον αιφνίδιο θάνατο ενός αλλοδαπού, που διαμένει μόνιμα στην Πάτρα.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα προς ανεύρεση του νεκρού αλλοδαπού και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμά του για να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει. Έλα όμως που μόλις χτύπησε το κουδούνι, τους άνοιξε ο αλλοδαπός που ήταν ολοζώντανος και μιλώντας άπταιστα ελληνικά, άρχισε να τους ρωτάει τι ακριβώς θέλουν μες το σπίτι του!

Άντε τώρα να εξηγήσουν οι αστυνομικοί πως κάποιος δήλωσε τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο αλλοδαπός αφού αρχικά σάστισε, ζήτησε να μάθει ποιος είναι αυτός που το κατήγγειλε στην αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί του γνωστοποίησαν την ταυτότητα του καταγγέλλοντος άρχισε να ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης. Το κουβάρι της ιστορίας κατασκεύασε ο μεσήλικας από την Αμαλιάδα που διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με το συγκεκριμένο αλλοδαπό νεαρό και επειδή πριν λίγες ημέρες είχαν ένα «καβγαδάκι» και ο νεαρός δεν αποκρίνονταν στις τηλεφωνικές του κλήσεις, εκείνος κίνησε γη και ουρανό για να εντοπίσει τον ερωτικό του σύντροφο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί άκουσαν το νεαρό να τους λέει ότι στόχος του μεσήλικα, ήταν να ξανασυναντηθούν.

Απίστευτη ιστορία και όμως πέρα για πέρα αληθινή! Λέτε μετά από όλο αυτό το μπέρδεμα να κατάφερε ο μεσήλικας να συγκινήσει το έτερόν του ήμισυ;;  Τι σου κάνει ο έρωτας όμως!!! Μέχρι και τον πεθαίνεις τον άλλον προκειμένου να δεις αν είναι καλά!!
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου