Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πιο φτιαγμένος από... ποτέ!

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ζει ο μέσος των Πειραιωτών Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος τονίζει συνεχώς πως για την ομάδα του υπάρχει μόνο η νίκη!

Ο «Κάνιο» ζει και αναπνέει για το ντέρμπι των «Αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου και το... δείχνει!
Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο 35χρονος άσος περιμένει πως και πως να ξημερώσει Σάββατο και αναφέρει συνεχώς στο κοντινό του περιβάλλον:

«Με τον Παναθηναϊκό θα αφήσουμε τα κορμιά μας στο χορτάρι. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους κερδίσουμε και να καπαρώσουμε τον τίτλο. Θα είναι πολύ άσχημο για μας αν δεν τα καταφέρουμε. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, τους έχουμε στους επτά βαθμούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το Σάββατο. Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε», τονίζει συνεχώς ο πολύπειρος βραχύσωμος μέσος, ενώ πλέον δείχνει με τα λόγια του πως αποτελεί κομμάτι του Ολυμπιακού:

«Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα ακούω συνεχώς για την έχθρα που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό και πόσο σημαντικό είναι να τους κερδίσουμε. Δυστυχώς στο πρώτο ματς δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Τώρα παίζουμε σπίτι μας και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς. Θα είμαστε έτοιμοι και με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Κάνιο».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου