Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Γιώργος Καπουτζίδης:Πoιo θα είναι το επόμενό του βήμα

Ακόμα και στην πρώτη εκπομπή, ίσως να είχα λιγότερο άγχος από ό,τι στον χθεσινό τελικό», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us»
στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας. «Είχα αγωνία και στο θέατρο που ήμουν πριν, και στο ταξί όταν πήγαινα στο στούντιο, είχα άγχος να πάνε όλα καλά. (…) Ήθελα να μη γίνει τίποτα. Μάλλον είχα ένα προαίσθημα που ευτυχώς δεν βγήκε αληθινό. Δεν ξέρω… Ότι θα μας πέσει το ρεύμα, ότι κάτι θα πάει στραβά».

Όσο για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: «Όλα τα περίμενα. Δεν θα ξαφνιαζόμουν αν κέρδιζαν η Μαρία και ο Χρήστος» είπε, ενώ  όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν αδικία να κερδίσει το συγκεκριμένο ζευγάρι, απάντησε: «Από τη στιγμή που παίζεις ένα παιχνίδι δεν είναι θέμα δικαιοσύνης. Όταν δηλαδή παίζεις Monopoly, ποιος είναι δίκαιο να κερδίσει; Τώρα το ότι ο Παναγιώτης έχει καλύτερη φωνή από τη Μαρία, εμένα περιμένατε να σας το πω; (…) Η μυστική δύναμη πίσω από τη Μαρία ήταν ο Χρήστος. Και ίσως απ' όλους τους τραγουδιστές ήταν και αυτός που τσαλακώθηκε περισσότερο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν αυτούς τους τρεις μήνες πέρασε καλά επειδή του αρέσει γενικώς η παρουσίαση ή εξαιτίας του συγκεκριμένου σόου, είπε: «Η παρουσίαση είναι κάτι που έχω ξανακάνει και πιθανότατα θα το ξανακάνω — αν όχι σε εκπομπή, σίγουρα σε εκδήλωση. Αλλά αυτό που μου άρεσε ήταν το "Just"». Παρʼ όλα αυτά, σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε ότι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα είναι πιθανόν να έχει να κάνει με τη συγγραφή σεναρίου: «Θέλω να δημιουργήσω. Νομίζω ότι πιο πολύ θέλω να γράψω για τον κινηματογράφο. Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά του ηθοποιού. Η δουλειά του παρουσιαστή είναι επίσης ευχάριστη, αλλά αυτή που αγαπάω πιο πολύ είναι του δημιουργού».

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου