Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Τον πήρε ο ύπνος τον Καβαλιέρε!!

Τα βλέφαρα του Καβαλιέρε βάρυναν... έκλεισε τα μάτια, έγειρε το κεφάλι του  και αποκοιμήθηκε ήσυχα στην αναπαυτική πολυθρόνα του την ώρα που ο πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο έβγαζε το ετήσιο διάγγελμα του!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


madata.gr
Ο λόγος του προέδρου χαλάρωσε τον κουρασμένο Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο κάμεραμαν προσπάθησε πολύ να βρει ένα πλάνο του Μπερλουσκόνι με τα μάτια ανοιχτά.

Οι περισσότεροι πάντως σχολίασαν πως τα ολονύχτια πάρτυ, οι γυναίκες και τα όργια δεν αφήνουν χρόνο για ξεκούραση στον 74χρονο πια ιταλό πρωθυπουργό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καβαλιερε δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά! Φαίνεται πως οι ομιλίες τον νανουρίζουν.

Πάντως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι γαλαντόμος με τις γυναίκες. Ξόδεψε περίπου 52 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει χρυσά δαχτυλίδια στις 37 γυναίκες πολιτικούς του κόμματος του στη Βουλή και τη Γερουσία. Αυτό είναι και το χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Τα ροζ σκάνδαλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με ανήλικα κορίτσια, συνοδούς πολυτελείας και όργια στις πολυτελείς κατοικίες του έχουν πικράνει την  κόρη του Μπαρμπαρα. Αυτό δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity fair.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου