Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Κρύος ιδρώτας.....


Kρύος ιδρώτας έχει λούσει πρόσωπα από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, μιας και το Υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει, λογικά, να ρίξει φως στα οικονομικά του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο του διαχειριστικού ελέγχου θα τεθούν οι δημοτικές υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα αλλά και οι δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς. Αυτό αποφάσισε ο νυν Δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, σε ευρεία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου στην οποία μετείχαν ο γ.γ. Θ. Λιβάνιος και δέκα Αντιδήμαρχοι.
Είναι πασιφανές πως ο έλεγχος στα οικονομικά του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας θα ρίξει άπλετο φως στη διαχείριση που έγινε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Αν διαπιστωθούν ατασθαλίες, αναμένεται να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για απόδοση ευθυνών.
Ο οικονομικός έλεγχος των οικονομικών αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως μας μεταφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, κάποιος έχει αρχίσει να ετοιμάζει την απολογία του… Πώς θα εξηγήσει πολύ συγκεκριμένο ζήτημα που βαραίνει τις πλάτες του.

Περισσότερα θα δημοσιοποιηθούν μετά τον διαχειριστικό έλεγχο. Κρατήστε το…
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου