Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τους έδωσε σοκολάτα......και αυτοί το πάνε φυλακή!

Για δύο κομμάτια σοκολατόπιτας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών!! Ο λόγος για έναν Πολωνό, ο οποίος προσπάθησε με αυτά τα δυο κομμάτια γλυκό να δωροδοκήσει δύο αστυνομικούς που ήθελαν να του δώσουν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

stifora.gr
Ο Πολωνός βρισκόταν σε δρόμο της ανατολικής πόλης Minsk Mazowiecki όταν οι δύο αστυνομικοί τον είδαν να κοιμάται δίπλα στο ποδήλατο του. Έτσι, οι αστυνομικοί τον ξύπνησαν και του έκαναν αλκοτέστ, το οποίο και βγήκε θετικό.
Τότε, ο ποδηλάτης έβγαλε από την τσάντα του δύο σοκολατόπιτες και τους είπε: "Κύριοι, θα θέλατε δύο γλυκά ως πράξη ευγένειας και να με αφήσετε να φύγω γιατί μένω ακριβώς δίπλα;".
Οι αστυνομικοί θεώρησαν την πράξη του ως απόπειρα δωροδοκίας και τον συνέλαβαν, και τώρα με αυτήν την κατηγορία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών!
Δεν φτάνει που ήταν ευγενικός, βρήκε και τον μπελά του!! Τίποτα δεν εκτιμούν πια οι αστυνομικοί! Αφού προσπέρασαν την ευγενική του χειρονομία, δεν έπρεπε να σταθούν στο γεγονός ότι αντί να οδηγήσει μεθυσμένος, προτίμησε να κοιμηθεί έστω και στο δρόμο προκειμένου να μην προκαλέσει κάποιο ατύχημα;; Αχαριστία παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου