Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ντίνο Ντρπις: H sexy σύντροφος και το σκάνδαλο στο κέντρο του γηπέδου!

Πλούσιο σε σκάνδαλα και ερωτικές περιπέτειες είναι το βιογραφικό του Ντίνο Ντρπις, που αναμένεται στην Αθήνα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, θα έρθει στην Ελλάδα για να προπονηθεί με την ΑΕΚ και να αν πείσει τον Μανόλο Χιμένεθ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Στο προηγούμενο θέμα όμως, δεν έγινε καμία αναφορά στην προσωπική ζωή του Ντρπιτς, ο οποίος είναι παντρεμένος με την εντυπωσιακή Νίβες Τσέλσιους, πρώην μοντέλο του Playboy και νυν τραγουδίστρια.
Μάλιστα, η σύντροφός του ήταν και η βασική αιτία για την οποία ο 29χρονος στόπερ αποχώρησε από την Ντιναμό, μετά από εννιά χρόνια καριέρας. Η κ. Τσέλσιους λοιπόν, στο βιβλίο που είχε γράψει για την ζωή της με τίτλο «Η γυμνή αλήθεια», αποκάλυψε πως το 2008 ο Ντρπιτς της έκανε έρωτα στην σέντρα του γηπέδου «Μάξιμιρ», έχοντας κανονίσει μάλιστα να είναι ανοιχτοί και οι προβολείς! Η είδηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση της ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν άμεσα την αποχώρησή του από τον σύλλογο και για αυτό δόθηκε δανεικός στην Καλσρούη.
Οι περιπέτειες όμως του ζευγαριού δεν σταματάνε εκεί. Το καλοκαίρι του 2008 και ενώ οι δύο τους έκαναν διακοπές στο ΚΡΚ (νησί της Αδριατικής Θάλασσας), ένα ζευγάρι Βρετανών προσπάθησε να απαγάγει το γιό τους, τον Λιόν, καθώς τον πέρασε με τη μικρή Μαντίλ ΜακΚαν, η οποία αγνοείται…
πηγή:katse-kala.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου