Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γιωργάκης τους έκανε τα χατίρια......και αυτοί δεν το ξεχάσανε. Μπράβο Γιώργο βγες μια βόλτα να πάρεις τα εύσημα και από τους πολίτες τώρα!

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες το γερμανικό «Focus» να προκάλεσε σάλο με το εξώφυλλό του που είχε την Αφροδίτη της Μήλου με το μεσαίο δάχτυλο παρατεταμένο, ωστόσο, σήμερα επανέρχεται με διθυράμβους για τον Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον «σωτήρα των Ελλήνων»!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το γερμανικό έντυπο παρουσιάζει τους καλύτερους του 2010 σε διάφορους τομείς και ο πρωθυπουργός μας φιγουράρει στην 4η θέση μεταξύ όσων διαχειρίστηκαν καλύτερα την οικονομική κρίση

«Ο 58χρονος Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το 2010 αντιμέτωπος με έναν ηράκλειο άθλο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να αποτρέψει την χρεωκοπία της Ελλάδας, κάτι που στις αρχές του έτους φαινόταν μάλλον απίθανο», γράφει το «Focus» και, αναφέροντας το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» μιλά για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει την αύξηση του ΦΠΑ στο 23%, το «μαχαίρι» στους μισθούς και τις συντάξεις και την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και καταλήγει: «εάν η πολιτική του για τη διαχείριση της κρίσης αποδώσει τελικά καρπούς, εξαρτάται από το εάν θα καταφέρει να δαμάσει τον καλπάζοντα πληθωρισμό και να δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας».



madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου