Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Eurovision 2011: Ο Λούκας Γιώρκας δάκρυσε στην σκηνή!

Η πιο δυνατή στιγμή για τον Λούκα ήταν όταν δάκρυσε στη σκηνή του Dusseldorf, ερμηνεύοντας το “Watch my Dance”: «Έκλαψα γιατί ήταν μια στιγμή στην οποία είχα τόση ένταση, που νόμιζα ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για μένα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ».

Η ελληνική αποστολή της Eurovision 2011 επέστρεψε -Λούκας Γιώρκας, Stereo Mike, Κωνσταντίνος Ρήγος, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Ελεάνα Βραχάλη.
Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του τελικού, εξήγησε ότι «κάναμε ο, τι καλύτερο μπορούσαμε. Σημασία έχει η διαδρομή. Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας. Το μόνο που θέλαμε ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη σκηνή. Το αποτέλεσμα δεν μας στεναχωρεί. Δώσαμε την ψυχή μας».

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε πάρα πολλά πράγματα σαν ομάδα, με κορύφωση την πολλή σοβαρή έβδομη θέση στη Eurovision. Είναι μια ομαδική δουλειά η οποία έφερε καρπούς και μας ένωσε ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στην κάμερα του Star ο Λούκας.

Το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκε αμέσως μετά την καταπληκτική του εμφάνιση ήταν από τους γονείς του που του είπαν πως δεν έχει καμία σημασία όποια θέση κι αν πάρει, ενώ τα «γούρια» του στη σκηνή ήταν η ομάδα του και δέκα άλλα δικά του άτομα από κάτω που τον εμψύχωναν.

Για τον Λούκα και τους υπόλοιπους συντελεστές του κομματιού,πλέον «ξημερώνει μια καινούργια μέρα». Άλλωστε όπως λέει «ανατρέψαμε πολλά προγνωστικά και ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Κάναμε έναν αγώνα τόσους μήνες με πολύ λίγες παροχές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Stereo Mike που για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι «δώσαμε την ψυχή μας», αλλά και ο Κωνσταντίνος Ρήγος που χαρακτήρισε «πολύ τιμητική την θέση.Θύμιζε Ελλάδα το τραγούδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου