Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Στο Λιμάνι για πάντα!!

Όπως έχουμε ξανά-τονίσει, ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό μπορεί να γίνει παράλληλα με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι φυσικά η ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ονόματα όπως ο Φορτούνης, Παπάζογλου (ανήκει στον Ολυμπιακό) και Μανιάτης δείχνουν τη διάθεση των ερυθρολεύκων να κινηθούν ελληνικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο δεύτερος τρόπος είναι η ανανέωση συνεργασίας με τους Έλληνες που παίζουν ήδη στην ομάδα.
Η αρχή έγινε με τον πιτσιρικά, Γιάννη Φετφατζίδη, όπου και του προτάθηκε ανανέωση αλλά και μπήκε υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του (κάποιοι λένε ότι αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ).
Το επόμενο βήμα είναι η επέκταση της συνεργασίας με τις δύο ελληνικές "κολόνες" της ομάδας. Φυσικά μιλάμε για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο,
Ο πρώτος παρόλο που είχε υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο, θα κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για την υπογράψει νέο με υψηλότερες αποδοχές αλλά και υψηλότερη ρήτρα αποδεσμεύσεις (τώρα είναι στα 7.000.000 ευρώ). Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι, πρώτον για να δείξουν την αναγνώριση της προσφοράς του παίκτη αλλά και για να είναι εξασφαλισμένοι σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Για το δεύτερο Έλληνα της ομάδας, ισχύουν περίπου τα ίδια, μόνο που εδώ δεν υπάρχει καν ρήτρα αποδέσμευσης και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θέλοντας να έχουν "ήσυχο το κεφάλι τους", θα φροντίσουν να τακτοποιήσουν και αυτό το θέμα.
Έτσι λοιπόν το 2011 θα είναι η χρονιά επιβραβεύσης και για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου