Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

H Τζούλια στα δικαστήρια με το Μένιο !!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε αντιπαράθεση, και πλέον ήρθε η ώρα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.


Τα προβλήματα στη σχέση των δύο συνεργατών ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2010, περίοδος που χώρισαν και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι...



Σύμφωνα με τον μάνατζερ, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε να καταβάλει το ποσό της αμοιβής, που είχε συμφωνήσει μαζί του με υπογεγραμμένη σύμβαση, από τον Ιούνιο του 2010.

Από την πλευρά του, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει απαιτήσει να εφαρμοστούν οι ρήτρες του συμβολαίου. Η «Πρωινή Μελέτη» ήρθε σε επικοινωνία όμως και με το δικηγόρο του Μένιου, Γιώργο Κανελλόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Πρόκειται για οικονομικές διαφορές, τις οποίες θα εξετάσουν τα δικαστήρια. Πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό αλλά και να μην ήταν, όταν κάποιος άνθρωπος εργάζεται πρέπει να πάρει τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί», και συμπλήρωσε πως οι κινήσεις της Τζούλιας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό: «Η κ. Αλεξανδράτου έχει κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Πολλές φορές για αντιπερισπασμό κάνει και η άλλη πλευρά ασφαλιστικά μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου