Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Χούντα" και "Βόρεια Κορέα"!

"Χούντα" και "Βόρεια Κορέα"! Για οικονομικό άνοιγμα 5 εκ. ευρώ εξαιτίας κακοδιαχείρησης της διοίκησης του Άρη κάνει λόγο ο Λάμπρος Σκόρδας! Super 3: "Είναι αστείος"!

Ο Λάμπρος Σκόρδας ανεβάζει τους τόνους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης στον Άρη και τονίζει ότι αν δεν έχει δημιουργηθεί δεύτερο ψηφοδέλτιο δεν θα διστάσει να κατέβει ακόμη και μόνος του.
Σκληρή αντιπολίτευση ασκεί ο Λάμπρος Σκόρδας στην διοίκηση του Άρη, χωρίς να πτοείται από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί δεύτερο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Λέσχης.
Μέσω τις ραδιοφωνικής του εκπομπής ο πρώην πρόεδρος του Άρη τόνιζε ότι εάν δεν υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο θα κατεβάσει ο ίδιος του ένα ακόμη και αν είναι μόνος του. Η διορία που έχει είναι μέχρι την Παρασκευή, οπού θα φανεί αν έχει σκοπό να φτάσει μέχρι εκεί.
Ο Λάμπρος Σκόρδας κατηγορεί την διοίκηση του Άρη ότι έχει δημιουργήσει μεγάλο οικονομικό άνοιγμα το οποίο υπολογίζει στα 5.000.000, λόγω κακής μεταγραφικής πολιτικής και κακοδιαχείρισης.
Ακόμη κατηγορεί την διοίκηση ότι δεν προασπίζει τα συμφέροντα του Άρη και δεν συζητάει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην ΠΑΕ.
Σε αυτές τις καταγγελίες του προσθέτει δικαστικά έγγραφα και αποφάσεις και χαρακτηρίζει την διοίκηση του Άρη «Χούντα» και «Βόρεια Κορέα».
Αρκετοί φίλοι του Άρη θεωρούν ότι ο Λάμπρος Σκόρδας ανεβάζει τους τόνους γιατί στην συνέλευση θα εξεταστούν τα οικονομικά δεδομένα των διοικήσεων από την υπαγωγή στο άρθρο 44 και μετά, επομένως και των δικών του διοικήσεων.
Η διοίκηση του Άρη μέχρι σήμερα επιλέγει να ακολουθήσει τον δρόμο της σιωπής και να μην ανεβάσει τους τόνους και εμμένει στην απόφαση να δημοσιοποιήσει όλα τα οικονομικά δεδομένα.
Από την πλευρά του, ο Super 3, χαρακτηρίζει αστεία την συμπεριφορά του πρώην προέδρου και ζητούν να μην επιτραπεί να κατατεθεί κάποια υποψηφιότητα που δεν ενδιαφέρεται για την διοίκηση της ομάδας, αλλά στην πρόσβαση των οικονομικών στοιχείων.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου