Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πράσινες αλητείες

Το … ποιόν τους έδειξαν για ακόμη μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Με την κόρνα της λήξης από την γραμματεία οι θερμοκέφαλοι φίλοι των πρασίνων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις κατά των παικτών του Ολυμπιακού, που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας, που έπεσαν θύματα της επίθεσης των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν οι Γιάννης Μπουρούσης, Ζόραν Έρτσεγκ και Κώστας Παπανικολάου. Τη στιγμή που αποχωρούσαν και κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν κλωτσιές και την βάναυση λύσσα των φανς του τριφυλλιού. Σκηνές που πάνε πολλά χρόνια πίσω το μπάσκετ, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.
Το ευτράπελο της υπόθεσης, είναι ότι οι φανατικοί οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο 3,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τέταρτου τελικού της Α1 , μετά από το εύστοχο τρίποντο του Σπανούλη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 101-94, με τους διαιτητές να αρκούνται να κοιτούν..
 Χρειάστηκε η … παρέμβαση του Ομπράντοβιτς και των παικτών του Παναθηναϊκού για να αποτραπού ακόμη χειρότερες καταστάσεις.


katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου