Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ερνέστο αποφασίζει!

Αρέσει στο Ολυμπιακό ο Μοργκάν Αμαλφιτανό και είναι στο χέρι του Βαλβέρδε...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Πριν από τη Λοριάν είχε αγωνιστεί για 3 χρόνια (2005-2008) στη Σεντάν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις Κάννες.

Αρέσει στους Ερυθρόλευκους...
Είναι αλήθεια ότι οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία κάνουν λόγο για έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής της Λοριάν και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος όσο και ως επιτελικός. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και διακρίνεται για την οργάνωση του παιχνιδιού.

Συνήθως ο προπονητής του τον χρησιμοποιεί ως κεντρικό μέσο στο 4-4-2, αλλά τον έχει βάλει αρκετές φορές στο φετινό πρωτάθλημα (πάλι στο ίδιο σύστημα) σε θέση δεύτερου επιθετικού, όπου έχει αντεπεξέλθει αρκετά καλά, καθώς διαθέτει ταχύτητα και μπορεί να προκαλέσει «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Ερνέστο αποφασίζει...
Ο Μόργκαν Αμαλφιτανό απασχολεί τον Ολυμπιακό και αντιμετωπίζεται ως μια πολύ καλή λύση από τους σκάουτερ των Πειραιωτών. Το τελικό ΟΚ όμως αναμένεται να το δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όπως τονίζουν μάλιστα «ερυθρόλευκες» πηγές, αν ο Βάσκος πει το ναι, τότε ο Αμαλφιτανό μπορεί να αποκτηθεί σχετικά γρήγορα, αφού η Λοριάν δεν θα αξιώσει αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του με δεδομένη και την εκπνοή του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν όχι Ιανουάριο, τότε από... Ιούνιο!
Δεν πρέπει πάντως κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο μη απόκτησης του Αμαλφιτανό από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά να γίνει γερό «μπάσιμο» από τους Πειραιώτες το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ο Γάλλος άσος θα είναι ελεύθερος...

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και θα ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Φυσικά και μου αρέσει αυτή η προοπτική», τόνισε ο Γάλλος αναφορικά με τους Ερυθρόλευκους και το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

Πηγή: gazzetta.gr

Ο Μόργκαν Αμαλφιτανό έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1985, είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στη Λοριάν από το 2008, όπου έχει πραγματοποιήσει 83 συμμετοχές και έχει σκοράρει 10 γκολ στη Ligue 1. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου