Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

"Λουκέτο" στο VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Νέο σοκ στο χώρο των media με την αιφνίδια ανακοινωση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την οποία κλείνει την μόλις 14 μηνών εφημερίδα Veto.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H απόσυρση της στήριξης του επιχειρηματία-εκδότη κ. Κυριακίδη θεωρείται ο βασικός λόγος...Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στα στελέχη της εφημερίδας υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα πρασπαθήσει να επιστρέψει στο εκδοτικό πεδίο με μία νέα προσπάθεια χωρίς όμως να διευκρινήσει το πότε...Ερώτηματικά και πολλές υποθέσεις δημιουργεί η εξέλιξη αυτή σε σχέση με τα δρώμενα στο Alter.
Η εφημερίδα ξεκίνησε ως εκδοτική πρωτοβουλία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Θανάση Λάλα που μετείχαν στο μετοχικό σχήμα της «Veto Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας», εκδοτικής εταιρείας της εφημερίδα «Veto» με μετοχικό κεφάλαιο τα 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συμμετείχαν αρχικά οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γεώργιος Αγιοστρατίτης, δικηγόρος, Νικόλαος Ξυκομηνός, φοροτεχνικός, Σπύρος Μουλίνος, δημοσιογράφος και Παντελής Ζαγοριανίτης, επίσης δημοσιογράφος


verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου