Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Οι τιμές πώλησης του VW Passat

Μια από τις σημαντικότερες πρεμιέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας ήταν αυτή της νέας γενιάς Passat που ξεχωρίζει από το αναβαθμισμένο παρουσιαστικό, τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED και την ακόμη καλύτερη ποιότητα στο εσωτερικό. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι ελαφρώς μεγαλύτερες σε μήκος αφού ..... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

έχουν προστεθεί 4 mm (συνολικά το μήκος φτάνει τα 4,77 m). Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 565 lt στην sedan έκδοση ενώ στην variant (station wagon) η πρακτικότητα αυξάνεται στα 603 lt.

Σχετικά με τις εκδόσεις εξοπλισμού αυτές εμφανίζονται πλήρεις από την βασική ενώ από τα νέα στοιχεία που συναντάμε είναι το σύστημα ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας σε όλες τις βενζινοκίνητες εκδόσεις (υπάρχει και σύστημα start/stop). Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τις εκδόσεις TSI των 1,4 1,8 και 2,0 lt με 122, 160 και 210 PS αντίστοιχα ενώ προαιρετικά μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο DSG. Όπως πάντα «περιορισμένο» ενδιαφέρον έχουν οι πετρελαιοκίνητες TDI εκδόσεις.Χρήστο ώρα να αλλάξεις το GOLFAKI.
ΠΗΓΗ:PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου