Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Θλίψη στην Βρετανία: 15χρονη πέθανε μαζί με το αγέννητο αγγελούδι της


Αν και ήταν μόλις 15 χρονών περίμενε με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ζωή όμως δεν ήταν και τόσο καλή μαζί της..


Ο λόγος για την Leah La Roche μια 15χρονη μαθήτρια γυμνασίου στην Βρετανία που περίμενε να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η Leah μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε. Όμως παραμένει άγνωστο αν τελικά πέθανε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο. Όπως είπαν οι γιατροί πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τους φίλους της ήταν 7,5 μηνών έγκυος και είχε ονομάσει μάλιστα το αγέννητο κοριτσάκι της Tia. Η Leah είχε αρραβωνιαστεί μάλιστα τον 16χρονο φίλο της Τομ που ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

 

Η ίδια ήταν μαθήτρια σε ένα από τα καλύτερα σχολεία Θηλέων της Βρετανίας. Έμενε σε ένα μικρό σπίτι πίσω από το πατρικό της και οι γονείς της φαίνεται πως δεν είχαν πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της.

Τόσο οι γονείς όσο και οι συμμαθήτριες της είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Θεός, όπως λένε, πήρε δύο αγγελούδια και ειδικά το ένα που ακόμη δεν είχε έρθει σε αυτή την ζωή.

Η μεγαλύτερη αδερφή της, η 29χρονη Verity, μίλησε για τον χαμό της αγαπημένης της αδερφής μέσα από ένα site που έφτιαξε στη μνήμη της: «Τι άδικος που ήταν ο χαμός της Leah και της Tia. Δεν πρόλαβαν ποτέ να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί μας, αν και ξέρουμε πως είναι μαζί τώρα και μας βλέπουν και η Leah είναι η υπέροχη μητέρα που όλοι ξέραμε ότι θα γινόταν».

Παρότι η Verity διέψευσε μέσα από το site της πως η αδερφή της πέθανε από καρδιακή προσβολή, οι γιατροί ισχυρίζονται πως η 15χρονη πέθανε σίγουρα από φυσικά αίτια. Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα φανούν από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένονται σήμερα.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου