Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ : "ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ!!!

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Θ. Ρουσόπουλος εμφανίστηκε στο δημοσιογραφικό προσκήνιο.
Μίλησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 και στην εκπομπή του Κ. Ζούλα. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του...

στην πολιτική ζωή της χώρας. Ο πρώην υπουργός απαντώντας στο ερώτημα αν μία πρόσκληση θα επηρέαζε την στάση του απέναντι στη Νέα Δημοκρατία δήλωσε:
«Όχι. Μπορώ να σας πω ευθέως και με πλήρη συνείδηση γι' αυτό που σας λέω, ότι σε καμία περίπτωση δεν βλέπω εμπλοκή μου στην πολιτική στο άμεσο μέλλον. Είναι τιμητικό ότι κάποιοι βουλευτές, όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ή ο Βαγγέλης Αντώναρος - και εν προκειμένω τους αναφέρω, γιατί ήταν ο προκάτοχός μου και ο διάδοχός μου και ξέρετε ότι είναι λίγο δύσκολο ο προκάτοχός σου ή ο διάδοχός σου να λέει καλά λόγια για σένα... Είναι τιμητικό για μένα, ότι και οι δύο μίλησαν με πολύ θετικά λόγια για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Τους ευχαριστώ και δημοσίως, με την ευκαιρία που μου δίνετε να απαντήσω και σε αυτό το ερώτημα, αλλά η απόφασή μου είναι να μείνω εκτός».
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος μίλησε σε εκπομπή του Δημοτικού Σταθμού της Αθήνας με αφορμή τον θάνατο του Μιλτιάδη Έβερτ, του πολιτικού που από την θέση του δημάρχου της πρωτεύουσας με την δημιουργία του 9,84 χαρακτηρίστηκε ο πρωτεργάτης της ελέυθερης ραδιοφωνίας στην χώρα μας. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που εργάστηκε ως δημοσιογράφος στα από τα πρώτα βήματα του σταθμού είπε για τον Μιλτιάδη Έβερτ:
«Θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στον άνθρωπο Έβερτ. Τον γνώρισα το 1981 -πριν από τριάντα ακριβώς χρόνια-, όταν νεαρός σπουδαστής στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, πήγα στο σπίτι του να του ζητήσω μια συνέντευξη. Η πρώτη του κουβέντα ήταν, "λέγε με Μίλτο"...
Αυθόρμητος και δυναμικός πάντα, ο Μίλτος ο Έβερτ, και νομίζω ότι αυτές ήταν οι μεγαλύτερες πολιτικές του αρετές. Ο αυθορμητισμός του, για τον οποίο κατακρίθηκε, ήταν και αξία υπέρ του Μιλτιάδη Έβερτ, υπέρ του πολιτικού. Και ο δυναμισμός του».


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου