Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Lindsay Lohan αντιμέτωπή με κατηγορία κλοπής.Δείτε video από την δίκη.Παραμένει πανέμορφη.....

«Δεν είσαι διαφορετική από κανέναν άλλον. Πρέπει να υπακούς το νόμο». Με αυτά τα λόγια ο δικαστής «έβαλε στη θέση της» την 24χρονη Lindsay Lohan που δεν λέει να βάλει με τίποτα μυαλό.Μετά την παραμονή της επί 4 μήνες σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης, κατηγορείται και πλέον επίσημα για την κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων, από κοσμηματοπωλείο στη Venice Beach στις 22 Ιανουαρίου.Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου την κατηγορούσε ότι .....
το φόρεσε για να το δοκιμάσει, και έπειτα το «βούτηξε» από το κατάστημα του. Για του λόγου το αληθές, επικαλέστηκε και τις κάμερες, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα την 24χρονη σταρ να το φοράει στο λαιμό της.

Τις εικόνες αυτές επεξεργάστηκε και η αστυνομία, και πλέον η Lindsay είναι αντιμέτωπη με το δικαστήριο και με τις επίσημες κατηγορίες της κλοπής.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για την κλοπή, θα επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, αφού κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών.

Στο δικαστήριο πάντως η Lohan εμφανίστηκε κυριολεκτικά «στην κοσμάρα» της. Φορώντας άσπρο κοντό φόρεμα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, έκανε πασαρέλα μπροστά από κάμερες και φωτογράφους που είχαν στηθεί για να απαθανατίσουν την είσοδο της στο δικαστήριο.

Τώρα αν θα βάλει μυαλό μετα απ΄αυτό, άγνωστο…!
newsbeast



1 σχόλιο: