Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Βροχή τα SMS από πολυκαταστήματα με προσφορές και εκπτώσεις για τις γιορτές.

Βροχή φτάνουν στα κινητά τηλέφωνα τις τελευταίες ημέρες μηνύματα από εμπορικά καταστήματα της πόλης, τα οποία θέλουν να μας ενημερώσουν ότι έχουν ξεκινήσει προσφορές και εκπτώσεις!
Ακόμη και 8 η ώρα το πρωί αποστέλλονται τα μαζικά μηνύματα μήπως θέλει κανείς να προλάβει τις μεγάλες προσφορές πριν πάει στη δουλειά του! Όσο για τα ποσοστά; Ποικίλλουν! Μέχρι 30% στα καλλυντικά και μέχρι 50% στα ρούχα. Βέβαια, αυτό που δεν φροντίζουν να πουν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων είναι ότι οι ειδικές τιμές δεν ισχύουν για όλα τα προϊόντα.


Για παράδειγμα, στα καλλυντικά οι εκπτώσεις αφορούν μόνο στα ακριβές μάρκες (οι οποίες ακόμη και μετά την έκπτωση παραμένουν ακριβές) και όχι στα ευρείας κυκλοφορίας, φθηνότερα προϊόντα. Στα ρούχα, πάλι, στις περισσότερες επωνυμίες τα ποσοστά εκπτώσεων δεν ξεπερνούν το 20% , με το 50% να εφαρμόζεται σε ελάχιστες εταιρείες από τις οποίες ψωνίζουν λίγοι.
Για να μην είμαστε και υπερβολικοί, καλές οι εκπτώσεις, ειδικά σε τέτοιες περιόδους, όμως για κοιτάξτε και λίγο τα καταστήματα της γειτονιάς σας! Ίσως αυτά κάνουν πιο «πραγματικές» εκπτώσεις.
Πηγή: http://thessaloniki-dialogos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου