Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Ναυαγεί» του Κόουλμαν και η ΑΕΛ ψάχνει... ξανά για προπονητή

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Λάρισα είχε βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Παπακώστα με τον Κρις Κόουλμαν, οι «βυσσινί» φαίνεται πως έμειναν στα... κρύα του λουτρού, αφού ο Ουαλός τεχνικός που την Πέμπτη ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τελικά δεν απάντησε θετικά.Η αρχική σιγουριά της ΑΕΛ έδωσε τη θέση της στην ανησυχία και στο φινάλε της ημέρας στην απογοήτευση, αφού οι πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Κόουλμαν είναι πλέον.....

 απειροελάχιστες, με τους Θεσσαλούς, να κοιτάζουν ξανά προς Ισπανία μεριά.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής άρχισαν να φτάνουν στον Κάμπο τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα, καθώς ο ατζέντης του 40άχρονου προπονητή, Άλαν Σμιθ, αποκάλυψε πως «η Λάρισα έκανε πρόταση στον Κρις να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά προτεραιότητά του είναι η εθνική ομάδα της Ουαλίας»!

Όσο περνούσαν οι ώρες και οι επιτελείς της ΑΕΛ δεν έβλεπαν σημάδια ζωής από τον Κόουλμαν, τον οποίο περίμεναν το Σάββατο στην Αθήνα για να γνωρίσει τους παίκτες στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή στην Βουλιαγμένη και κατόπιν να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, τόσο άρχισαν να τους... ζώνουν τα φίδια.

Το βράδυ, από την λαρισινή ΠΑΕ διέρρεε πως «υπάρχει πρόβλημα, το οποίο προσπαθούμε να ξεπεράσουμε...», δίχως, βέβαια να παραδέχονται ότι η υπόθεση, ουσιαστικά έχει «ναυαγήσει», με τον Κόουλμαν να τους... προσγειώνει απότομα!

Πληροφορίες, κάνουν λόγο, πως ήδη ο Κώστας Πηλαδάκης εξετάζει εναλλακτική λύση, προερχόμενη από την Ισπανία, η οποία θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες και αφού πρώτα οριστικοποιηθεί το «όχι» του Κόουλμαν.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου