Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Θα σκουπίσει τον πάγκο ο Τζόρβας!

Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα βάζοντας τέλος στο σερί του Αλέξη Τζόρβα. Η αρνητική απόδοσή του στο ματς με την Κοπεγχάγη αλλάζει τα δεδομένα και ο Φερέιρα ετοιμάζει αλλαγή στην εστία......
 Ο διεθνής τερματοφύλακας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χενκ Τεν Κάτε πέρσι, μετά και τις γκέλες του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Ολλανδός προπονητής τον έβαλε στην ενδεκάδα για το ματς με τον Άρη στις 20 Σεπτεμβρίου του 2009 και έκτοτε ο Τζόρβας δεν βγήκε ποτέ σε ματς πρωταθλήματος (στο κύπελλο με την Κοζάνη αγωνίστηκε ο Καρνέζης).

Ο Τζόρβας... άντεξε κάτω από την εστία για 37 σερί ματς στη Σούπερ Λιγκ καθώς, όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη φανέλα βασικού θα πάρει ο Ορέστης Καρνέζης, μια και ο Τζόρβας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση - το αντίθετο μάλιστα.

Ο διεθνής πορτιέρο έπαιξε σε 37 εγχώρια ματς και δέχτηκε 25 τέρματα (0,67 ανά ματς), ενώ ο Παναθηναϊκός σημείωσε 67! Οι πράσινοι με τον Αλέξανδρο Τζόρβα σε αυτά τα παιχνίδια κέρδισαν τα 26, έχασαν τα πέντε, ενώ έξι έληξαν ισόπαλα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου