Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κούπερ: «Ο Ναφτί είναι παίκτης της ομάδας»

Στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ο Μεντί Ναφτί, όπως δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει το αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα, ο Κούπερ ξεκαθάρισε ότι ο: «Φαμπιάνο είναι "ξένο σώμα"».
Στο αγωνιστικό κομμάτι παραδέχθηκε ότι ο Άρης δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να.....ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
«Πρέπει να διεκδικήσουμε την εκτός έδρας νίκη ώστε να μπούμε και πάλι σε τροχιά υψηλών θέσεων στο πρωτάθλημα. Πλέον απομένει λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Εμείς πρέπει να καταβάλουμε υπερπροσπάθεια με έναν δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να υιοθετήσουμε ειδική νοοτροπία, γιατί είμαστε στα όριά μας σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει αρκετά την προσπάθειά μας, γιατί ζητάμε μεγαλύτερη προσπάθεια από κάποιους άλλους παίκτες. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι. Η ομάδα θα πρέπει να έχει νικηφόρα νοοτροπία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Η ομάδα χρειάζεται ώθηση ώστε να ξεκινήσει θετικά τον επόμενο γύρο», δήλωσε.

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό Βόλου σχολίασε: «Είναι μία ομάδα που αναπτύσσεται εξαιρετικά. Θεωρώ ότι έχει καλή επιθετική ανάπτυξη και είναι από τις πιο γρήγορες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Με δύο ή τρεις πάσες μπορεί να φτάσει με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Την αξιολογούμε ώστε να την αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά με τους τραυματισμούς ανέφερε: «Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν αποθεραπευτεί προσφάτως, πρέπει να μελετήσουμε πότε αυτοί πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα. Αυτό πρέπει να γίνεται προοδευτικά και όχι επειδή υπάρχουν ανάγκες στην ομάδα να ρισκάρουμε την υγεία του αθλητή μας. Το μήνυμα είναι σαφέστατο. Χρειαζόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου. Το μυαλό όλων πρέπει να είναι στραμμένο εκεί. Ίσως θέλω να σκέπτομαι πιο μακριά γιατί αυτή είναι η δουλειά μου σαν προπονητής, πρέπει να κάνω σκέψεις για κάποιες αγωνιστικές γραμμές. Οι υπόλοιποι όμως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο».

Σχετικά με τους τους Φαμπιάνο και Ναφτί, επισήμανε: «Ο Φαμπιάνο είναι "ξένο σώμα", ενώ ο Ναφτί είναι παίκτης της ομάδας και δεν θα ασχοληθώ με τις φημολογίες. Σήμερα τους υπολογίζουμε όλους και στην τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις. Ακόμη τα πράγματα είναι πολύ οριακά, καθώς έχουμε πρόβλημα ακόμη και να βγάλουμε την αποστολή». ZOULA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου