Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Θυσία στα οικονομικά προβλήματα και το "νέο" Μαξίμου

Οικονομικοί και όχι μόνο είναι οι λόγοι που καθυστερούν, μέχρι σήμερα, όπως πληροφορείται η στήλη, την αναμόρφωση της λειτουργίας του πρωθυπουργικού γραφείου.
Η πρόταση που κατέθεσε η επίτροπή των έξι "σοφών", που είχε προσλάβει για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση, και παρέπεμπε σε ένα αυστραλιανό μοντέλο λειτουργίας του πρωθυπουργικού γραφείου, μολονότι έχει κατατεθεί εδώ και τρεις μήνες, παραμένει κλειδωμένη σε ένα συρτάρι.

Κι αυτό γιατί η εφαρμογή της θα απαιτήσει ένα αξιόλογο μπάτζετ, το οποίο υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να διατεθεί.
Το αποτέλεσμα είναι, μεταξύ άλλων, το πρόσωπο - κλειδί σε αυτό το νέο περιβάλλον και συγκεκριμένα η κ.Ρεγγίνα Βάρτζελη να εξακολουθεί να έχει γραφείο στη Βουλή ουσιαστικά κι όχι δίπλα στον πρωθυπουργό, όπως θα έπρεπε κανονικά, αν έπρεπε να λειτουργήσει ως "πρωσοπάρχης" του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι ο κ.Παπανδρέου ζήτησε - παρά τα όποια προβλήματα - να υλοποιηθεί άμεσα η πρόταση των "σοφών", κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τελικά στις αρχές του επόμενου έτους.
Εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου και πάλι...

Πηγή: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου