Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κομοτηνή: Tα πήραν όλα και έφυγαν!

Οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα Ίντερνετ καφέ στην Κομοτηνή,ήξεραν τι ήθελαν. Τα ήθελαν… όλα και τα πήραν, αδειάζοντας στην κυριολεξία το μαγαζί το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης! Ωστόσο, κανείς δεν τους είδε ή τους άκουσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μόνο που αντιλήφθηκαν οι περίοικοι, ήταν φορτηγάκι που πάρκαρε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο πεζοδρόμιο του καταστήματος… Κανείς δεν φαντάστηκε ότι μέσα βρίσκονταν διαρρήκτες οι οποίοι παραβίασαν την κλειδαριά της κύριας εισόδου και μπήκαν ανενόχλητοι μέσα. Πρέπει, πάντως, να διέθεταν τεχνικές γνώσεις, καθώς άρχισαν να ξεβιδώνουν με προσοχή τα καλώδια των υπολογιστών και να τους αποσυνδέουν, φροντίζοντας μάλιστα να μην τους καταστρέψουν!
Οι δράστες άρπαξαν όλες τις μονάδες, τις οθόνες, τα «ποντίκια» και τα πληκτρολόγια και άφησαν πίσω τους μόνο μερικά που ήταν παλιότερα από τα άλλα! Αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά… Διέρρηξαν την ταμειακή μηχανή και άρπαξαν όσα χρήματα περιείχε, ενώ παραβίασαν ακόμη και το μηχάνημα αυτόματης πώλησης από
το οποίο πήραν όλα τα σνακ, τις σοκολάτες και τα αναψυκτικά, προφανώς για να… γιορτάσουν την επιτυχία τους!

Πρωτο Θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου