Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Και οι αλλαγές συνεχίζονται....


 Τα πλάνα του για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου (18/12, 19:30) ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με στόχο οι "πράσινοι" να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Δείτε περισσότερα

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να έχει κατασταλάξει σε μερικά πρόσωπα που θα είναι στο αρχικό σχήμα, ωστόσο τόσο το σύστημα όσο και μερικές θέσεις ακόμα τον "πονοκεφαλιάζουν".
Ο 64χρονος προπονητής του "τριφυλλιού", ο οποίος σκέφτεται να μετατρέψει το 4-2-3-1 σε 4-3-3 μπορεί να έκανε εκπλήξεις στην αποστολή, αφήνοντας και πάλι εκτός τον Γκοβού αλλά και ως έκπληξη τους Σιμάο και Πλεσί, όμως αναζητά τους παίκτες που θα επαναφέρουν την ομάδας στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις.


Η αναγκαστική αλλαγή του Καντέ λόγω του τραυματισμού του φέρνει παρτενέρ του Μπουμσόνγκ τον Γιόσου Σαριέγκι, ενώ εκτός του Γάλλου αμυντικού, του Βάσκου και του Σπυρόπουλου, είναι ακόμα άγνωστο αν ο Βύντρα παραμείνει στο δεξί άκρο ή την θέση του πάρει ο Σεϊταρίδης.


Στην μεσαία γραμμή, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστας Κατσουράνης φαίνεται να έχουν προβάδισμα (ειδικά στο σύστημα με δύο αμυντικά χαφ).

Στηρίγματα μπροστά τους και στα άκρα, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του "διψασμένου" Λέτο στο αριστερό άκρο με τους Χριστοδουλόπουλο ως επιτελικό χάφ και τον Νίνη στα δεξιά που θα βοηθούν τον μοναδικό επιθετικό Τζιμπρίλ Σισέ.

Αν το σύστημα αλλάξει και παίξει ο Πορτογάλος τεχνικός 4-3-3, τότε μαζί με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη θα πάει και ίσως ο Λουίς Γκαρθία στην τριάδα, ενώ μπροστά τους θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης ή Μαρίνος και Σισέ.

Ανακοίνωση για μέτρα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στα δύο προηγούμενα ματς με Πανσερραϊκό (εντός) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός) η "πράσινη" ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα τήρησης της ασφάλειας ενόψει του αγώνα με τους Βολιώτες.


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:
  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.
     
  • Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
     
  • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
     
  • Η πρόσβαση και η είδοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.
     
  • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου