Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η Renault φτιάχνει δικό της ελαστικό

Δύο τύποι θα κυκλοφορήσουν αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία

Η γαλλική φίρμα στα πλαίσια της μείωσης του κόστους συντήρησης των οχημάτων της προχωρά στην κατασκευή και διάθεση στην αγορά του δικού της ελαστικού.Η σειρά ονομάζεται Motrio και θα διατίθεται σε δύο τύπους, ενώ σε κάθε περίπτωση η τιμή τουλάχιστον στη Μεγάλη Βρετανία όπου αρχικά θα διατίθεται, θα είναι ιδιαίτερα δελεαστική!
Η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η πρώτη που επιχειρεί και υλοποιεί κάτι τέτοιο, ενώ η ....
διάθεση του ελαστικού της θα ξεκινήσει από τους αντιπροσώπους της Μεγάλης Βρετανίας την 1η Φεβρουαρίου. Η σειρά ονομάζεται Motrio και σύμφωνα με το δελτίο τύπου θα μπορεί να τοποθετηθεί σε παλαιότερα οχήματα της εταιρείας, με το κόστος του να ανέρχεται στις 36 λίρες για κάθε ελαστικό (42 ευρώ).

Το Motrio είναι σχεδιασμένο για υψηλή απόδοση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ θα υπάρχουν δύο τύποι του ελαστικού, ανάλογα με την κατηγορία των οχημάτων. Έτσι το Motrio Impulsion θα αφορά στα μικρότερα οχήματα της εταιρείας όπως τα Twingo και Clio, ενώ η σειρά Motrio Impulsion+ θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα πιο μεγάλα και γρήγορα μοντέλα της φίρμας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι και οι δύο τύποι ελαστικών έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρουν πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου, πολύ καλό κράτημα, καθώς και πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στο φρενάρισμα, ενώ την ίδια στιγμή θα έχουν και μεγάλη διάρκεια ζωής. Περισσότερα στοιχεία για τη διαθεσιμότητα στις υπόλοιπες αγορές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου