Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Επίσημη πρώτη για το νέο MINI Countryman

H ΒMW Hellas πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του 4ου μέλους της οικογένειας MINI, του νέου MINI Countryman.

Σε ένα party-style event, οι καλεσμένοι μπορούσαν να περιηγηθούν σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με στοιχεία πόλης και εξοχής και να θαυμάσουν από κοντά το νέο ΜΙΝΙ Countryman στο Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση.
Η γκάμα μοντέλων MINI επεκτείνεται με την τέταρτη έκδοση που ανοίγει μία νέα διάσταση στη μοναδική αίσθηση MINI. Σαν μοντέλο crossover, το MINI Countryman γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στην κλασική φιλοσοφία MINI και σε ένα σύγχρονο Sports Activity όχημα.
Καθώς προσφέρει αυξημένες δυνατότητες για μετακινήσεις εντός αλλά και εκτός πόλης, αυτό σημαίνει ότι νέα οδηγοί με μεγαλύτερες απαιτήσεις χώρου και προσαρμοστικότητας θα μπορούν τώρα να βιώνουν την οδηγική απόλαυση ενός ΜΙΝΙ.
Ως το πρώτο μοντέλο της μάρκας με τέσσερις πόρτες και πίσω πόρτα που ανοίγει σε μεγάλη γωνία, διαθέτει αυξημένη ευρυχωρία και ευελιξία, ελαφρώς υπερυψωμένη θέση καθισμάτων και βελτιστοποιημένη οδηγική άνεση.

Πηγή: menslounge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου