Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κοντά στα παιδιά με Καρκίνο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν το απόγευμα στο τμήμα παιδιατρικής ογκολογίας-αιματολογίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προσφέροντας το ελάχιστο δυνατό στους μικρούς ασθενείς, γονείς των οποίων εκφράζονται μέσω του συλλόγου που έχουν συστήσει, τη «Λάμψη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να το καταφέραμε σήμερα. Μακάρι η νέα χρονιά να τα φέρει όλα στο σπίτι τους. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα,» δήλωσε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο εκ των αρχηγών του Αρη, Μιχάλης Σηφάκης.
«Όταν μπορούμε να προσφέρουμε την ηθική βοήθεια που χρειάζονται αυτά τα παιδιά πρέπει να το κάνουμε. Το μεγαλύτερο αγαθό είναι υγεία και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις μέρες, επιπλέον, να τις περνάνε όλοι οικογενειακά», τόνισε ο Φρανθίσκο Χαβίτο.
Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ανέφερε: «Είναι χρέος μας, από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε μια ψυχούλα να χαμογελάσει, να το πράττουμε. Είμαι περήφανος γι' αυτές τις εκδηλώσεις από την ομάδα μου. Όπως μου έλεγε η μητέρα μου, που δούλευε σε νοσοκομείο, ποτέ να μη σε αξιώσει ο Θεός να μάθεις πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου. Όταν βλέπεις παιδιά που έχουν τέτοιο πρόβλημα να χαμογελάνε, καταλαβαίνεις πόση δύναμη έχεις. Σέβομαι απεριόριστα τους γονείς που βιώνουν με τα παιδιά τους τέτοιες καταστάσεις. Μόνο υγεία χρειαζόμαστε. Σε μέρη, όπως αυτό που βρισκόμαστε, καταλαβαίνουμε πόσο μικρά και ασήμαντα είναι τα προβλήματά μας.»
Υλοποιήθηκε, εξάλλου, σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Αρης, στην οποία αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ύψους 2 εκ. ευρώ. Εγκρίθηκε, ακόμη, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2010-2011.
Να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη, επιπλέον, μετέφεραν οι ιθύνοντες της ομάδας, στον Μεντί Νάφτι. Με τη διευθέτηση λεπτομερειών που απαιτούνται, θα τερματιστεί εντός των ημερών και τυπικά η συνεργασία του Γαλλοτυνήσιου μέσου με το σύλλογο.
Για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα, ακόμη, αμφίβολη είναι η παρουσία των Κάρλος Τόχα, Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κολομβιανός μέσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ενώ ο Κροάτης επιθετικός έχει έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

http://www.woop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου