Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καρφί Θεοφάνους στην Μενεγάκη: «Δεν σε πειράζει που η Φαίη κάνει 40αρια;»


Kαλεσμένο στην εκπομπή της είχε σήμερα  η Ελένη Μενεγάκη τον συνθέτη και κριτή του X-Factor, Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο ανάμεσα στα άλλα μίλησαν και για τα νούμερα της AGB και κατά πόσο τους επηρεάζουν. 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

stifora.gr

 «Είχαμε ένα X Factor με Ρουβά, με εμάς, με κόσμο και δεν πήγαμε καλά», ξεκίνησε να παραπονιέται ο Θεοφάνους και η Ελένη προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας: «μην προσπαθείς να καταλάβεις τους αριθμούς, ξέχνα το, βγάλ’ το από το μυαλό σου».

«Δεν σε βάζει να σκέφτεσαι το ότι η Φαίη απέναντι κάνει 40αρια; Δεν αναρωτιέσαι τι γίνεται, τόσο καλό είναι το απέναντι;» έσκασε η ερώτηση - βόμβα του συνθέτη που ωστόσο δεν έκανε την Ελενίτσα ούτε καν να ιδρώσει.

 «Δεν μπορώ να σου απαντήσω! Ζω αυτή την ιστορία με πάνω και κάτω 16 χρόνια στην ίδια θέση», του απάντησε και τόνισε με νόημα: «δεν είμαι πρωτάρα»! Λέτε αυτό το χαριτωμένο σχολιάκι να ήταν καρφάκι για την έγκυο του «Πρωινό mou»; Εμάς πάντως έτσι μας φάνηκε!

Η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Θεοφάνους λύσσαξε με τα νούμερα και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ότι ο κόσμος μοιάζει να βλέπει το «Χ Factor» περιμένοντας την... κοκορομαχία του με τον Μουρατίδη.

«Μην το βλέπεις έτσι», έλεγε και ξαναέλεγε η οικοδέσποινα του «Καφέ» που προσπαθούσε να πείσει τον Θεοφάνους πως η AGB δεν είναι το Α και το Ω σε μια εκπομπή.

Αχ ποιόν πας να κοροϊδέψεις Ελενίτσα;; Τι μας το παίζεις κουλ και άνετη την στιγμή που ακόμα και τα προγράμματα κινουμένων σχεδίων σε περνάνε σε νούμερα;; Τόσο υπεράνω πια;; Όλο καφέ, καφέ και χαζές ερωτήσεις.. ο κόσμος κουράστηκε τόσα χρόνια να τρώει το ίδιο πρωινό! Θέλει και το κρουασάν του πότε- πότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου