Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το Τηλεμενού της Πρωτοχρονιάς!!!


Είθισται την τελευταία ημέρα του χρόνου, λίγο πριν την αλλαγή, να βλέπουμε οικογενειακά τηλεόραση καθήμενοι περιμετρικά της… στρογγυλής τραπέζης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όμως, ενδιαφέρον παρουσιάζει το «μενού» που σκοπεύουν να μας σερβίρουν τα κανάλια φέτος την Πρωτοχρονιά:
Στον ΑΝΤ1, στις 21:00, ξεκινά ένα ακόμα Live του «Χ-Factor». Σε θέσεις μάχης, ο Σάκης Ρουβάς και η κριτική επιτροπή αλλά σε γιορτινό περιτύλιγμα… Το «όμορφο» της υπόθεσης είναι πως ο κριτής του «X-Factor», Γιώργος Θεοφάνους, θα παίζει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό μιας και την ίδια ώρα θα λαμβάνει μέρος στην εκπομπή «Στην υγεία σας», του Σπ. Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ.    
Το Mega θα προβάλλει μουσικό πρόγραμμα, στις 23:50, με τους Β. Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Λάκη Παπαδόπουλο, Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννη Ζουγανέλη.
Από την πλευρά του ο Alpha, θα μας βάλει στην κλειδαρότρυπα του «Μεγάλου Αδελφού», λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αναμένεται γλέντι με τους συγκατοίκους αλλά και… εκπλήξεις.
Το Alter θα σερβίρει ξαναζεσταμένο φαγητό μιας και θα προβάλει μία από τις παλιές εκπομπές του Άκη Παυλόπουλου το «Πάρτι της ζωής σου».
Η ΕΤ-3 έχει στο μενού την εβδομαδιαία ψυχαγωγική-μουσική εκπομπή «Ονείρου Ελλάς» (στις 23:00) του Κώστα Φέρρη που θα βαδίσει στους δρόμους του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Αν δεν θέλετε μουσική οι εναλλακτικές προτάσεις είναι δύο: Στην ΕΤ1 η ταινία «Λαίδη Τσάτερλι» και στο STAR «Το Πλουσιόπαιδο» (22:45).
Δική σας η επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου