Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΟΣ: Αλλαγές στο κόμμα

Η αποτελεσματικότερη παρουσία του ΛΑΟΣ στην κοινωνία είναι, σύμφωνα με συνεργάτες του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο στόχος των αλλαγών σε δομές και πρόσωπα.
Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:


  • Νέος Γενικός Διευθυντής του κόμματος, αναλαμβάνει ο Βασίλης Γαλατιανός, Πολιτικός Επιστήμων, με σημαντική εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης. Ο κ. Γαλατιανός υπήρξε επί σειρά ετών, στενός συνεργάτης του διοικητή του ΟΓΑ κ. Παπαγεωργόπουλου επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Σαρατσιώτης, αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ».
  • Τη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού, αναλαμβάνει ο Γιώργος Κλειδέρης, με συμβούλους τους Ιωάννη Ζαφειρόπουλο (στρατηγό ε.α) και Σπύρο Δέσκα, οι οποίοι θα συνεπικουρούνται από ομάδα έξι νέων στελεχών.
  • Τη θέση του Γραμματέα Συνδικαλισμού αναλαμβάνει ο πρώην Πρόεδρος της Γ.Σ.Β.Ε.Ε., Γιώργος Κανελλόπουλος.
  • Την Κεντρική Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής πανεπιστημίου, Γιώργος Γαρουφαλιάς, ενώ την Γραμματεία Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου αναλαμβάνουν τρία στελέχη: οι κ.κ. Όθων Φλωράτος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Μάνος Αναστασόπουλος.
  • Στον Σύμβουλο του Προέδρου, Απόστολο Μπαμίχα, ανατέθηκε, τέλος, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του, η ευθύνη της οργάνωσης του Τομέα των αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α, στον οποίο ο Πρόεδρος του κόμματος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.ΠΗΓΗ:ZOUGLA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου