Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

«Ο Τοροσίδης παρακολουθείται...»

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Βασίλη Τοροσίδη επιβεβαίωσε ο επί χρόνια ρεπόρτερ των «κόκκινων διαβόλων», Στιούαρτ Μάθισον σε συνέχεια του δημοσιεύματος που έφερε τον βρετανικό σύλλογο να παρακολουθεί τον άσο του Ολυμπιακού.«Μια πηγή που έχω στην Αθήνα με πληροφόρησε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στείλει .....
άνθρωπο να παρακολουθήσει τον Τοροσίδη. Δεν ήρθε ο Μάρτιν Φέργκιουσον, ο αδερφός του σερ Άλεξ που παρακολουθεί παίκτες σε όλον τον κόσμο, αλλά κάποιος άλλος. Και δεν ξέρω σε ποιον αγώνα ακριβώς ήρθε. Βέβαια, η Γιουνάιτεντ επισήμως δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Όταν ολοκληρώνεται κάποια μεταγραφή, τότε μόνο μας ενημερώνει. Έτσι γίνεται εδώ στην Αγγλία», δήλωσε στην εφημερίδα Goal, ενώ στη συνέχεια ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ναι μεν ο «Τόρο» παρακολουθείται αλλά υπάρχουν πολλά... κενά στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ που θέλουν να κλείσουν οι άνθρωποι των Βρετανών:

«Ήδη στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα παίζει ο Βραζιλιάνος Ραφαέλ ντα Σίλβα. Ο Γκάρι Νέβιλ δεν είναι πια βασικός. Υπάρχουν, άλλωστε, κι άλλες λύσεις εκ των έσω, όπως ο Γουές Μπράουν και ο Τζον Ο Σέι. Αν επείγει κάτι, είναι η αντικατάσταση των Πολ Σκόουλς και Ράιαν Γκιγκς».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου