Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ.....

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Άλισερ Ουσμάνοφ ελπίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσει να αυξήσει το ποσοστό του και από το 27% που κατέχει τώρα να φτάσει στο 29.9%, ξεπερνώντας τον Αμερικανό Κρόενκε που κατέχει το 29.8% και να γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της ομάδας!
Ο Ουσμάνοφ έχει ήδη αυξήσει το ποσοστό που κατέχει λίγο καιρό πριν και θέλει σιγά σιγά να βγει αυτός μπροστά και να έχει τον πρώτο λόγο στους «κανονιέρηδες», έχοντας σκοπό να γίνει....

 ο δικός τους Αμπράμοβιτς!Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα... ρεπορτάζ των ρωσικών ΜΜΕ πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάρα πολλά χρήματα και αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και για αυτό θέλει να συνδυάσει τη δουλειά του με τη διασκέδαση του.
Βέβαια, ακόμα και να πάρει το 100% της Άρσεναλ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σαν τον Αμπράμοβιτς, γιατί όπως βλέπετε στην φωτογραφία η διαφορά στην εξωτερική εμφάνιση είναι χαώδης!
Πάντως όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία οι φίλοι της Άρσεναλ δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται τον Ρώσο μεγιστάνα μεγαλομέτοχο της ομάδας τους, αφού οι σχέσεις των δυο πλευρών είναι πολύ κακές!
PRESS-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου