Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φάρµακο από τον Καστίγιο . ΛΙΓΟ ΓΕΜΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ για την εξέλιξη µε τον Χαβίτο και τη µεταγραφή του το καλοκαίρι στονΟλυµπιακό µετριάστηκε χθες από την εξέλιξη που έφερε κατά 99% κλεισµένη τη συµφωνία µε τη Σαχτάρ για τον Καστίγιο. Για την ακρίβεια, µέχρι χθες το βράδυ, έµεναν µόνο λεπτοµέρειες να διευθετηθούν προκειµένου να αποκτήσει ο Αρης ως δανεικότον µεξικανό µεσοεπιθετικό. Η οµάδα της Θεσσαλονίκης έχει συµφωνήσει εδώ και µερικές ηµέρες µε τον ίδιο τον παίκτη και ...
έµενε µόνον η σύµφωνη γνώµη της Σαχτάρ.Ο ίδιος ο Καστίγιοπίεσε τηνουκρανική οµάδα,προκειµένου να συναινέσει στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θεωρούν σίγουρη τη συµφωνία, όµως µέχρι ναοριστικοποιηθεί, προτιµούν να µην ανακοινώνουν τίποτε επίσηµα.

Οσον αφοράτον Χαβίτοκαι τον τρόπο που χειρίστηκε το θέµα µε τη µετακίνησή του στον Ολυµπιακό, το κλίµα στις τάξεις των φιλάθλων του Αρη είναι βαρύ και δεν αποκλείεται ο ισπανός µεσοεπιθετικός να γίνει δέκτης αποδοκιµασιών την Κυριακή στο παιχνίδι µε αντίπαλο τον Πανιώνιο, αν επιλεγεί βέβαια από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ για να αγωνιστεί. n Ο Ρονάλντο Γκιάρο αναµένεται την Πέµπτη να µπει σε κανονικούς ρυθµούς προπόνησης, ενώ οι Τσέζαρεκ και Μενδρινός βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της Κυριακής. ΟΚόκε, πέρα από τον τραυµατισµό του, ταλαιπωρείται και από αµυγδαλίτιδα, ενώ ο Πρίττας ακολουθείατοµικό πρόγραµµα και φυσικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδιµε αντίπαλο τον Πανιώνιο. Για το παιχνίδιτης Κυριακής δεν υπολογίζεται και ο Ρουίζ που έχει υποχρεώσεις µε την εθνική οµάδα της Γουατεµάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου